REIMA, CONVERSE, LEGO YM -20% TÄNÄÄN!

Heippa! Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? Meillä alkoi aamu pienen supersankaripupun virpomiskierroksella, ja nyt ollaan odoteltu, että tuleeko meille yhtään virpojaa, vai joudutaanko syömään itse kaikki suklaamunat, hups!

Nyt kuitenkin tulin pikaisesti vinkkaamaan yhdestä superhyvästä alekoodista, sillä tämä on vain tänään voimassa! Koodilla: 335441 saa -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista (myös merkkituotteista) Elloksen valikoimasta. Tuo koodi on siis voimassa kaikkiin normaalihintaisiin vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin, kodintekstiileihin, sisävalaisimiin, mattoihin ja tapetteihin (ei huonekaluihin tai elektroniikkaan) 20.3.2016.

Keräsin tuohon alle muutamia juttuja lastenosastolta, sieltä tosiaan löytyy mukavasti merkkituotteitakin, kuten Reima, Ray-Ban, Lego, Converse jne.

ELLOS alekoodi

1. ja 5. Reima // 2. Ray-Ban // 3. Lego // 4. Converse // 6. Ticket // 7. Lego // 8. ja 9. Vans

lego alekoodi

vans

Eli koodi siis tosiaan on 335441 ja sillä saa -20% alen normaalihintaisista tuotteista, ja Ellokselle pääset tästä.

Mukavaa palmusunnuntaita!

Postaus sisältää mainoslinkkejä