VINKKI NÄTTEIHIN VÄLIKAUSITENNAREIHIN!

KAVAT tennari

Heippa pitkästä aikaa! (johan tässä ehtikin olla pari päivää taukoa, hih.) Mä vaihdoin kyllä ihan lomamoodiin tuossa pääsiäisen aikaan, ja on tullut vähän harvemmin tänne bloginkaan puolelle päivitettyä. Meidän pääsiäisen kohokohdat oli odotetustikin vaarin vierailu ja pääsiäismunien metsästys, muuten me otettiin tooosi rennosti, eikä tehty mitään sen ihmeellisempää. Vaikka pitkät vapaat onkin aina kivoja, niin oli kyllä aika ihanaa palata jo takaisin arkirytmiinkin.

Nyt kuitenkin tulin vinkkaamaan yhdestä kivasta kenkälöydöstä! Meillä on ihan tässä viime päivinä sulanut loputkin lumet, ja tänään uskaltauduttiin ekaa kertaa laittamaan matalavartiset kengät ulos. Meillä on aina tähän välikauteen hankittu vedenpitävät tennarit, ja mun mielestä tennareita löytää helposti joko nättejä tai vedenpitäviä, mutta harvemmin nuo molemmat ominaisuudet löytyvät samasta paketista. Mutta tänä vuonna meillä onkin nätit vedenpitävät tennarit, kun bongasin ruotsalaisen Kavatin mallistosta nuo kivat yksiväriset tarralenkkarit, joita kelpaa pitää vaikka paremmissakin menoissa.

kavat ellos

kavat tennarit

kavat

Kengät löytyi Elloksen valikoimasta, ja sieltä löytyy kyllä aikas kattavasti muutenkin kenkiä niin ulkoiluun, kuin esim. Vanseja ja Converseitakin, joita meillä tavataan pitää vähän siistimmässä menossa. Myös Kavatin muutkin mallit kannattaa kurkata, sillä tarjolla on näiden ulkoilutennareiden lisäksi myös mm. nahkakenkiä ja tosi kivan näköisiä kangaskenkiä kesää varten!

Nämä vastasi mun mielestä aika hyvin kokoaan, pojilla on nämä koossa 30 ja 23, eli ihan samassa koossa kuin muutkin kengät (paitsi Conssit ja Vanssit on kokoa pienempänä). Mustat kengät löytyy täältä ja nuo siniset täältä ja hintakin on näissä varsin kohtuullinen.

Elloksella on muuten juuri nyt meneillään Hintahepulit, joten huikeita tarjouksia on tiedossa joka osastolla! Lasten hintahepulituotteet löytyy täältä (näytti olevan mm. Reimaa jopa -50% jne!)

kavat

kavat lenkkari

Huomasittekos muuten jo nuo hauskat painikkeet, jotka ovat ilmestyneet postausten alle? Aina ei ehdi kommentoimaan, ja oon vähän itse kaipaillut, että blogipostauksia voisi peukuttaa Facebookista tuttuun tapaan, ja nyt se on mahdollista, niin kivaa, hih!

kavat

Mitäs tykkäsitte kengistä?

Kengät saatu Ellokselta, postauksessa mainoslinkkejä.