HATTARATUKKA JA MENOVINKKIMUISTUTUS

hattaratukka

Mulla ois sata asiaa tänne blogiin, mutta ihan superkiire viikko takana. Mutta käväisin tänään kampaajalla ja nyt oli ihan pakko tulla pikaisesti esittelemään mun uutta tukkaa, johon oon ihan rakastunu!

Aika harvoin haksahdan mihinkään tukkamuotivillityksiin, mutta supesuloisia puuterisia hattarahiuksia en pystynyt vastustamaan. Aika pitkään näitä kyllä harkitsin, mutta tänään sain vihdoin uuden värin päähän, ja voi vitsit miten ihanat nämä on!

pastellitukka

pastelhair

lila tukka

Aamulla muuten kävi justiin ennen kampaajalle lähtöä kamala hiuskriisi, kun testasin eilen uuden värin ylläpitoon ostamiani hiustuotteita. Pesin hiukset pearlin värisellä colormaskilla (jota mulla on ollut aikaisemminkin käytössä) ja käytin sen jälkeen purplen värisen sävyttävän hoitsikan tukassa, mutta mun hiukset imaisikin värin ihan kunnolla itseensä, ja hetken mulla oli sellainen tooosi tyylikäs kirkkaan violetti tukka, huh! Sitä oli onneksi vain läiskinä hiuksissa, mutta aika kamala se oli kyllä silti. Onneksi se saatiin kampaajalla aika hyvin kiskottua tukasta irti ennen uuden värin laittoa, ja selvisin vaan säikähdyksellä, haha!

pastellitukka

Ja vielä viime hetken muistutus huomisesta Mansen blogikirppiksestä! Huomenna sunnuntaina klo 11-14 kirppistellään Tampereella Finlaysonin alueella usean bloggaajan ja muutaman yrityksen voimin. Itse en tällä kertaa lähde kirppiskamppeiden kanssa, vaan Tuutilullalla on tapahtumassa pieni myyntipöytä, joten jos Lightboxit, yövalot tai vaikka kirjainbannerit tai kasvohenkarit houkuttelee, niin lähde ihmeessä paikanpäälle!

blogikirppis

Mukavaa viikonloppua!