SINISET SUOSIKIT

HOUSE OF BRANDON

Tänään mulla oli päällä kolme kesän sinistä lempparia, ja ajattelin tulla ne teillekin esittelemään. Nämä ensimmäisissä kuvissa näkyvät jutskat oli siis päällä tänään, ja pitkästä aikaa, kun kerrankin kävin (työ)asioilla ilman lapsia, nappasin mukaan tuon Michael Korsin sinisen laukun. Se on mun mielestä ihana, mutta lasten kanssa liikkuessa ihan liian pieni, mulla kun kulkee matkassa melkoinen tarvikevalikoima aina pienistä välipaloista taaperon vaihtovaippoihin, haha.

Kesän yhdet kenkälempparit on nuo supermukavat siniset Crocsin CitiLanet, ja House of Brandonilta löytyi pari uutta lempparia kesään, joista toinen on tuo ihana Edc by Espritin perhoshihainen ilmava kesäpaita. Tykkään ihan superisti tuon paidan rennosta mallista, mulla on paita koossa XS, ja silti paita on tuommoinen rento ja väljä, eli justiin täydellinen hellepäiviin!

house of brandonPaita Edc by Esprit* // Shortsit Edc by Esprit // Laukku Michael Kors // Kengät Crocs*

house of brandon

Mun mielestä on ihanaa, kun vihdoin saa pukea shortsit jalkaan, mutta niitä viileämpiä päiviä varten House of Brandonilta löytyi aikas kiva valikoima tuommoisia rentoja kesähousuja. Värejä ja kuoseja oli monenlaisia, mutta mä päädyin ylläri ylläri noihin sinisiin, hih. Housut on Vero Modan, ja ne on 100% viskoosia (ihan kuin se Espritin paitakin) ja materiaalina se on vaan ihanan viileä ja kevyt kesään.

Näitä housuja, kuten tuota ekoissa kuvissa näkyvää paitaakin löytyy vielä House of Brandonilta, ja valikoimassa on nyt paljon muitakin ihania kesävaatteita, joten kantsii käydä kurkkaamassa, jos kesävaatevalikoima kaipaa vielä pientä päivitystä.
Tämmöiselle kärsimättömälle shoppailijalle House of Brandonin supernopea toimitus on ihan huippujuttu, eikä rahanarvoisia bonuksia keräävä bonusjärjestelmäkään yhtään hassumpi keksintö ole!

house of brandonPaita Tommy Hilfiger // Housut Vero Moda* // Laukku Michael Kors // Kengät Crocs*

Jos joku on muuten ihmetellyt, että mitä sille mun lilalle tukalle tapahtui, niin en ole muistanutkaan kertoa, että se väri ei vaan pysynyt mulla, sniif. Tykkäsin siitä tosi paljon, ja koitin kyllä ylläpitää kaikenlaisilla sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla, mutta ihana väri vaan haalistui tosi nopskaa. Kävin sen värjäämässä uudelleenkin, mutta kun se ei vaan pysynyt, niin pakko oli uskoa, että on palattava tämmöiseen luonnollisempaan väriin. Niin että yksi sininen kesäsuosikki olisi kyllä ollut se sinertävän lila tukka, mutta joudun nyt jättämään ne supersöpöt värit muille, joilla ne paremmin kestää.

house of brandon

house of brandon

house of brandon

Mitäs tykkäsitte mun suosikeista, tai näistä asuista?

*Saatu bloginäkyvyyteen
Postauksessa mainoslinkkejä