VIIKONLOPPUNA

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Mummin luona Etelä-Pohjanmaalla hedelmäpuut oli vielä ihanasti täydessä kukassa. Olipa ihana viettää pitkästä aikaa viikonloppu maalla, lenkittää koiria ilman hihnoja (superluksusta tämmöisessä tiiviisti rakenetulla asuntoalueella asuvalle) ja nähdä sukulaisia taas pitkästä aikaa. Viikonlopun parhaita juttuja taisi olla Veikon eka kerta traktorin kyydissä ja viikonlopun kamalimpia juttuja mun bongaama kyykäärme, yyh! Poikettiin myös mummon ja mumman luona, ja olisin halunnut käydä vielä siskoni luona, mutta viikonlopun tunnit loppuivat kesken. Täytyy siis pian tehdä uusi reissu!

Olisipa muuten ihana todeta tähän loppuun, kuinka levännyt ja virkeä nyt olen, mutta tämä inhottava köhä ja nuha on kiusannut öisinkin, ja muutenkin tukkoisen olon lisäksi voimia vie myös ärsyttävä päänsärky. Harmi vaan, ettei tämmöiseen flunssaan oikein taida tepsiä muu kuin lepo ja aika. Nyt kuitenkin aion keittää jättikupin teetä hunajalla, jos se vaikka helpottaisi hetkeksi!

Ensi viikolle onkin kivoja juttuja tiedossa, ainakin yksi odotettu päiväkotilaisen kesäloman aloitus ja muuta mukavaa. Nähdään taas huomenna!