PÄIVÄN KENGÄT JA ALEKOODI CROCSILLE (MYÖS MYYMÄLÖIHIN!)

crocs alekoodi

crocs alekoodi

crocs alekoodi

Aika usein täällä blogissa kurkataan miltä näyttää päivän asut, mutta tällä kertaa muutama kuva ja sananen päivän kengistä. Vai pitäisikö sanoa päivän Crocseista, sillä nyt kun nämä ihanat lämpöiset kelit tuli takaisin, ei meillä muita kenkiä pidetäkään, kuin Crocseja.

Pidempään blogiani seuranneet tietävätkin, että meillä on luotettu Crocseihin jo vuosia. Ekat Crocsini oon hankkinut heti silloin, kun Crocs avasi myymälän Lempäälän Ideaparkiin, sillä en voinut vastustaa värikkäitä ja supermukavia kenkiä! Valikoimahan on kasvanut tässä vuosien varrella aivan valtavasti, ja kenkiä löytyy ihan varmasti jokaiseen makuun ja tosi moneen tarkoitukseen. Jos siis vieläkin miellät Crocsit perus Clogeiksi, niin kurkkaa ihmeessä miten monenlaisia malleja valikoimasta löytyy!

Me saatiin iloksemme muutamia kesäkenkiä Crocsilta testiin, ja yhdet ovat nämä kuvissa näkyvät lasten sandaalit, jotka on molempien poikien lempparit. Meillähän isompi pojista kulkisi vain Crocsin kumppareissa tai nämä sandaalit jaloissaan, jos itse saisi päättää, hih. Mutta kengät ovat varmasti tosi mukavat jaloissa, sillä pienempikin raahaa ensimmäisenä nämä kengät eteisestä, kun olemme lähdössä ulos. Nämä ovat mun mielestä tosi kivan näköiset, ja helpot pukea jalkaan, sillä tuossa nilkan ympäri tulevassa remmissä on tarrakiinnitys. Samasta syystä kengät myös pysyvät vauhdikkaammassakin menossa mukana.

crocs alekoodi

crocs alekoodi

crocs alekoodi

Miehellä on näissä kuvissa Yukon Mesa Clogit ja nuo ovat aika hauska versio niistä ihan perus Clogeista, sillä kengissä on tuossa edessä hauska nahkapäällinen, mikä tuo näihin mukavaa ilmettä. Meillä muuten mies oli alkuun vähän skeptinen Crocsien suhteen, vaikka mulla merkin kenkiä olikin ollut pitkään, mutta kun hän sai ensimmäiset Crocsinsa, muuttui kyllä mieli kertaheitolla, ja tällä hetkellä iso osa miehen kengistä on Crocseja!

Mulla on jaloissa ColorBlock Soft Floral Flatit ja näissä on tosi hauska vähän läpinäkyvä nilkkaremmi, jota ei äkkiseltään jaloissa edes huomaa. Vaikka mä useimmiten käytänkin tummansinistä, tai muuta melko neutraalia väriä, tykkään ihan superisti tästä hempeän romanttisesta vaaleanpunaisesta kukkakuosista.

crocs alekoodi

crocs alekoodi

crocs blogi

crocs alekoodi

crocs alekoodi

Tämän viikon ajan Crocs tarjoaa mukavan alennuksen, joka kannattaa kyllä hyödyntää, jos kenkätilanne kaipaa päivitystä. Koodilla: VIP25 saa -25% alennusta kaikista normaalihintaisista kengistä niin Crocsin verkkokaupassa, kuin Crocs-myymälöissäkin (Helsinki Keskuskatu, Vantaa Flamingo, Turku Hansa, Lempäälä Ideapark ja Kuopio Matkus)!
Verkkokauppaan pääset tästä.

Alennuksen saa syöttämällä koodin verkkokaupassa ostoskoriin ja myymälässä mainitsemalla koodin kassalla. Koodia ei voi yhdistää muihin alekoodeihin tai kampanjoihin.

Jokos teillä on ostoslista mielessä?
Meillä on aika hyvällä mallilla kenkätilanne tälle kesälle, mutta pikkuinen Viljami on tässä ihan salaa venyttänyt jalkojaan, joten me käydään sovittelemassa kesäkengistä jo seuraavaa kokoa, sillä arvelen, että meillä jää nyt tällä kertaa kengät pieneksi kesken kauden. Ja sen verran aion ennakoida, että syksyä varten (ja toki loppukesän sateisia päiviäkin) hankin jo valmiiksi pienimmälle kumisaappaat seuraavassa koossa. Nyt vaan pitäisi vielä osata valita, mikä ihana väri me saappaista valitaan!

crocs blogi

Mitäs tykkäsitte näistä kengistä?

Kengät saatu bloginäkyvyyteen
Postauksessa mainoslinkki