VIIME PÄIVÄT KUVINA

perheblogi

tunturi poni

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

perheblogi

 

lasten piknikpöytä

perheblogi

tunturi poni lasten

äitiysblogi

perheblogi

Tuntuu, että olisi miljoona asiaa kerrottavana näistä muutamasta ihanasta hellepäivästä. Ja toisaalta taas tuntuu, ettei nyt ole oikein mitään sanottavaa.

Niinpä totean vaan, että viime päivien helteet oli ihania ja listaan tähän alle viime päivien parhaat jutut!

  • Uusi polkupyörä. Ostettiin Veikolle lomanaloituslahjaksi uusi isompi polkupyörä, lapsen lempparivärissä kirkkaanpunaisena tietenkin.
  • Tiger. Onko tuo kauppa teille tuttu? Me käydään sieltä ostamassa yleensä pieniä askartelujuttuja lapsille, paperipillejä ja muita hauskoja juttuja kattaukseen ja nyt Veikko halusi käydä sieltä ostamassa omilla rahoillaan paketillisen pinnakoristeita uuteen pyöräänsä.
  • Pyöräretket. Ollaan ehditty jo aloittaa pyöräretket uudella pyörällä, ja ollaan joka päivä poljettu jätskille, hups!
  • Puhallettava uima-allas. Miten tämä on aina vaan ihan hitti? Pienempää on ollut pakko nostaa altaasta välillä pois pyyhkeen sisään lämmittelemään, toinen kun olisi altaassa läträämässä vaikka huulet jo sinertäisivät vilusta.
  • Piknikpöytä. Ihan hitti on myös ollut tuo  Jollyroomin meille lähettämä piknikpöytä! Välipalat on kiikutettu ulos pöydän ääreen, eikä meillä varmaan enää syötäisi sisällä mitään, jos lapset saisivat päättää, hih.
  • Lifefactoryn lasipullot. Täytyy kyllä mainita vielä näistäkin, vaikka ovatkin olleet jo vähän pitempään meillä käytössä. Ostin nimittäin lapsimessuilta Ombrellinon osastolta (jonne mulla oli goodiebagista saatu lahjakortti) lapsille tuommoisen pillipullon ja sitten kierrekorkilla varustetun pullon. Lopulta otinkin kierrekorkillisen omaan käyttööni, ja tilasin vielä toisen pillipullon lapsille, ja täytyy kyllä sanoa, että ei meillä taideta enää muovipulloihin palata, niin ihanan raikkaana vesi lasipulloissa säilyy!
  • Nämä tyypit! Miten musta tuntuu taas, että justiin nyt on ihan paras ikä lapsilla. Jotenkin kaikki tuntuu nyt ihanan helpolle, ja parhaalle iälle tehdä kaikkea kivaa!

Ai niin, muistuttelen vielä Crocsin alekoodista, joka on voimassa enää tänään ja huomenna! Eli koodilla VIP25 saa kaikista normaalihintaisista Crocseista -25% alennuksen Crocsin verkkokaupassa ja myymälöissä (Helsinki Keskuskatu, Vantaa Flamingo, Turku Hansa, Lempäälä Ideapark ja Kuopio Matkus). Koodi on voimassa 5.6 asti.

Aurinkoista viikonloppua!