TEEPAITAVINKKI HELLEPÄIVIIN!

ellos naistenvaatteet

Tänään on sitten ihan virallisestikin kesä, kun kalenterista sai kääntää uuden sivun esille. Aika ihana hellepäivä tälle kesäkuun ensimmäiselle osuikin, ja me ehdittiinkin jo käydä pienellä pyöräretkellä, ollaan syöty välipalaa takapihalla ja raahasin kotitoimistonkin (eli läppärin) terassille. Ihan parasta!

Mulla on teille loistava teepaitavinkki näille hellepäiville, jos vaan satutte rakastamaan väljiä ja vilpoisia vaatteita luonnonmateriaaleissa. Tykkään ihan superisti pellavasta materiaalina, ja bongasinkin Ellokselta mukavannäköisiä InWearin pellavateepaitoja. Näitä oli tosi monessa värissä, mutta ylläri ylläri, päädyin turvalliseen valkoiseen ja tummansiniseen. Paitoja oli tämän v-aukon lisäksi o-aukollakin, jos semmoisesta kaula-aukosta tykkää enemmän. Ohut pellavatrikoo on kyllä ihanan tuntuinen päällä, ja justiin sopiva näille hellekeleille!

ellos pellava

ellos naistenvaatteet

Tykkään käyttää farkkusortseja, ja niiden kanssa mun mielestä parhaiten sopii justiin tämmöinen rento, väljä ja simppeli yläosa. Varsinkin valkoinen rento pellavapaita risaisten farkkusortsien kanssa on aika ihana ja sopivan yksinkertainen yhdistelmä.

Ellokselta löytyy muuten paljon muitakin pellavavaatteita, kuin nämä InWearin paidat, kannattaa kurkata koko valikoima täältä.
Ellokselta saa nyt -40% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta 5.6 asti. (Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Desing by -tuoteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.) Ale ei nyt harmillisesti näihin paitoihin käy, mutta kannattaa tosiaan kurkata muukin valikoima, sillä pellavavaatteita löytyy Elloksen omiltakin merkeiltä.

ellos pellavapaita

ellos pellavavaatteet

IN WEAR PELLAVAPAITA

Löytyykös teiltä pellavavaatteita kesään?

Paidat saatu Ellokselta, postauksessa mainoslinkkejä