SUNNUNTAI SÄRKÄNNIEMESSÄ

koiramäki

koiramäki

koiramäki

koiramäki

Voiko olla hauskempaa tapaa viettää kesäpäivää, kuin lähteä huvipuistoon? No ei varmaan, tai meillä ainakin oli ihan superkiva sunnuntai Särkänniemessä!

Veikko tiesi heti haluavansa hurjan hauskaan Drakkulan linnaan, joten aloitettiin päivä Koiramäen Käpälämäestä. Jätettiin isoveli ja iskä Drakkulan linnalle ja lähdettiin Viljamin kanssa katselemaan eläimiä. Kun tunnin päästä ilmoille kajahti kuulutus, että huvipuiston portit ovat auki, kiiruhdettiin me Angry Birds Landiin, josta löytyy Veikon toinen lemppareista, suuri Angry Birds seikkailurata. Samalta alueelta löytyy myös suurin osa perheen pienimpien laitteista, joten viihdyttiin Angry Birds maisemissa hyvän aikaa, ennen kuin lähdettiin etsimään lounaspaikkaa.

särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

Me ollaan yleensä syöty Särkänniemessä Pizzeria Pellessä tai Midhill hampurilaisravintolassa, mutta koska meidän taaperolle ei oikein pizzat ja hampurilaiset vielä maistu, tutkittiin huvipuiston muuta ravintolatarjontaa. Näsinneulasta löytyikin ihan tosi kiva vaihtoehto meille, Maisemaravintola Välke, jossa tarjoiltiin edullinen kotiruokatyyppinen lihapullabuffet. Muutenkin oli kiva välillä lähteä Näsinneulalle vähän rauhoittumaan (ja lämmittelemään, meille sattui ihan jäätävän kylmä päivä, hrrr), ja ruokailun jälkeen pienin ottikin päiväunet rattaissaan.

Särkänniemi on kyllä siitäkin kiva paikka, että se tarjoaa oikeastaan joka vuosi jotain uutta, aina vähän siitä riippuen, minkä ikäisiä lapset juuri silloin ovat. Nyt kun Veikko oli ylittänyt maagisen 105 senttimetrin mitan, pääsi lapsi moniin laitteisiin myös yksin, ilman aikuisen seuraa, ja sekös vasta oli jännää. Taapero sen sijaan oli aivan silminnähden innoissaan rauhallisesti köröttelevän possujunan ja leppäkertun kyydissä, ja possujunassa varsinkin kierrettiin useampikin kierros.

särkänniemi

särkänniemi särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

Huomattiin muuten, että Maltti ja Valtti seikkailevat joinain päivinä Särkänniemessä, joten ainakin yksi huvipuistoreissu meidän on vielä tehtävä!

Tällä kerralla me vanhemmat käytiin vain niissä laitteissa, joihin lapset pääsivät aikuisten seurassa, mutta jokohan sitä ensi kerralla itsekin uskaltautuisi niihin hurjimpiikin laitteisiin, hih!

Jos muuten joku miettii, että kannattaako huvipuistoon lähteä ihan taaperoikäisen lapsen kanssa, niin ainakin meidän vuoden ja kahdeksankuukauden ikäinen lapsi oli ihan superonnellinen päästessään possujunan kyytiin, ja tietenkin siellä Koiramäen puolella kaikki eläimet kiinnostivat kovasti. Ehdottomasti kyllä mun mielestä kannattaa käydä ihan pikkuistenkin kanssa, ja alle metrin mittaisethan pääsevät kohteisiin maksutta.

Ai niin, vinkkaanpa vielä, että Koiramäkeen saa liput tosi edullisesti 19.6 asti, kun sisäänpääsy maksaa vain 7,50 normaalin viidentoista euron sijaan!

särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

särkänniemi

Joko teillä on kesän huvipuisto kausi aloitettu?