LEMPIVAATTEITA

LEGO TEEPAITA

lego wear

lego wear ellos

Lapsen ollessa pienempi, kun sain vielä itse päättää kaikki vaatehommat ihan oman makuni mukaan, oli kaappi täytetty niillä mun omilla lempparimerkeillä ja -kuoseilla. Tykkään ihan simppeleistä yksivärisistä ja raidallisista vaatteista, mutta eniten mua ilahduttaa hauskat ja lapselliset kuosit. Lastenohjelmista tuttujen piirroshahmojen kuvilla varustelluista vaatteista en oikein ole koskaan innostunut.

Aika kivasti meillä menee vaatemaku vieläkin Veikon kanssa yksiin, mutta omaakin makua alkaa lapsella jo selkeästi olla. Lapsen oma lempiväri on punainen, joten sitä löytyy kaapista (ollaankin sovittu, että punaisella voidaan täyttää vaatekaappia, mutta sillä ei sisusteta huonetta, sellaistakin kun on toivottu, hih). Mutta arvaattekos, mihin lapsi itse kiinnittää vaatekaupoissa ensimmäisenä huomion? No varmasti ihan samaan, kuin muutkin lapset, niihin hahmovaatteisiin, haha.

Niinpä meilläkin on lapsen vaatekappi alkanut täyttyä hahmovaatteilla. Ensin niitä ilmestyi yöpukuhyllylle, sukka- ja kalsarilaatikkoon, ja noh, nyt niitä löytyy niin teepaidoista, pitkähihaisista, kuin huppareistakin. Niin ja onhan meillä jotkut Spiderman-tennaritkin ollut viime kesänä.

lego ellos

lego vaatteet

lego vaate

Onneksi hahmovaatteissakin löytyy mukavasti valinnanvaraa, ja niistä löytyy myös oikeasti ihan kivoja (ja laadukkaita) vaatteita.

Veikon kaapista löytyy aika paljon supersankareita, Legohahmoja ja uusimpana Minionsia. En muuten alkuun tykännyt yhtään tuosta Minionsista hahmona, mutta lapsen fanitus on tainnut tarttua, sillä vappuna me pukeuduttiin koko perhe teeman mukaan, hih.

Vaikka Minions aika hitti meillä nyt onkin, niin ihan ykköset on kuitenkin Legovaatteet, mitenkäs muutenkaan, kun Legofanista on kyse. Nuo Legovaatteet on kyllä munkin suosikkeja, sillä niissä on todellakin laatu kohdallaan. Meillä on ekat Legovaatteet jostain parin vuoden takaa, ja vaikka niitä on pidetty ja pesty tosi paljon, ei niissä oikeastaan näy vieläkään käytön jälkiä.

minions paita

Veikko sai valkata Ellokselta muutaman uuden teepaidan, ja valikoimasta löytyikin justiin näitä pojan suosikkeja.

Lego Wearilta löytyi tosi kivan näköinen harmaa Ninjago-paita, jossa edessä on kiva numeroaplikointi. Tässä paidassa on kyllä hauska tuo kuosi, kun hahmot kiertävät vähän kuin taustalla ympäri paidan.
Myös toinen Ninjago-paita löytyi Legolta, ja tässä onkin vähän perinteisemmin tuommoinen printti edessä.
Ja löytyipä Ellokseltakin niitä Minions-vaatteitakin, joista Veikko valitsi yhden teepaidan. Tuossa Minions-paidassa on tosi pieni mitoitus, että siitä kannattaa kyllä ottaa kokoa, ellei kahtakin isompi, mitä normaalisti käyttää, Lego Wearissa koot vastaa hyvin merkintää.

Koodilla 335472 saa nyt Ellokselta -20% alennuksen, ja tuo ale koskee myös merkkituotteita! Koodi on voimassa 12.6 asti.

lego ninjago paita

lego teepaita

Tykätäänkö teillä hahmovaatteista?

Paidat saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä