EERO AARNION FORMULA

EERO AARNIO

eero aarnio formula

Joko olette tutustuneet Eero Aarnion Formula potkuautoon, joka on uusin tulokas Eero Aarnio -tuoteperheeseen? Formula potkuauton tuotanto käynnistyi tämän vuoden huhtikuussa, joten aivan tuoreesta uutuudesta on todellakin kyse.

Kansainvälisestikin tunnetuimpiin suunnittelijoihimme kuuluvan Eero Aarnion modernit designklassikot ovat varmasti kaikille tuttuja, vai mitä sanotte, olettehan kuulleet Pallotuolista, Tuplakupla-valaisimesta tai leikkisästä Puppystä?

On kyllä aika ihanaa, että myös lapsille suunnitellaan katseenkestäviä sisustukseen sopivia tuotteita, jotka saavat leikkien jälkeen jäädä osaksi lastenhuoneen sisustusta.

eero aarnio formula

eero aarnio formula

eero aarnio

Meidän mini sai oman Formula -potkuautonsa testiin Melajalta, josta näitä autoja voi myös tilata. Valikoimaan kuuluu päheä punainen, aina tyylikäs valkoinen, ja tämä musta potkuauto. Me päädyttiin mustaan, sillä auto on valmistettu säänkestävästä materiaalista, ja sillä voi potkutella myös ulkona! Niinpä ajattelin, että musta olisi varma valinta myös pihaleikkeihin.

Auto onkin juuri passelin kokoinen tämmöiselle 80 senttimetrin mittaiselle. Lapsi pääsee näppärästi itse auton kyytiin ja saa sujuvasti potkuteltua sillä eteenpäin. Pyörät on vähän pehmeämpää materiaalia, kuin itse auto, joten huonekalutkaan eivät ole vaarassa, jos autolla innostutaan pistämään kunnon formulakisat pystyyn, hih.

eero aarnio formula

eero aarnio

Musta auto sulautuu kyllä kivasti myös osaksi lastenhuoneen sisustusta, ja varmasti yhtä hyvin sopisi myös valkoinen auto mustilla pyörillä.
Meillä on lasten leikkihuoneessa ollut beige-valkoinen sisustus ripauksella vaaleansinistä, mutta nyt pikkuhiljaa huoneeseen on alkanut tulla ripauksia mustaa, ja värimaailma alkaakin olla beige-valko-musta. Tykkään kyllä tämmöisestä melko neutraalista värimaailmasta lastenhuoneessa, sillä leluista riittää ihan varmasti kaikkia sateenkaaren värejä huonetta piristämään, joten yleisilme ei todellakaan ole väritön, vaikka suurimmat sisustustuotteet neutraaleissa sävyissä löytyvätkin.

eero aario formula

eero aarnio formula

Mikäs Eero Aarnion tuote on teidän lemppari?