12 KUVAA LASTENHUONEESTA JA 1 ALEKOODI

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

Vaikka pojilla onkin yhteinen leikkihuone, on tilasta jaettu kummallekin omat pienet paikat. Huoneessa on säilytysjärjestelmänä Ikean Stuvaa, johon ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä, ja siitä meillä on sarjaan kuuluvat penkit lapsilla pöytinä. Pikkuveljen puolella penkin alla meiltä yleensä löytyy sinne kuuluva iso säilytyslaatikko, mutta aika usein laatikko vedetään pois penkin alta, niin pienempikin pääsee touhuilemaan pöydän ääreen.

Isoveli saa puuhastella pikkulegojen parissa taaperovapaalla vyöhykkeellä leikkikehän sisällä, onpa muuten ollut pitkäikäinen ja monipuolinen hankinta tuo kapistus, hih.

Tässä kevään aikana ollaan nakuteltu pöytien yläpuolelle kummallekin omat hyllyt. Olisin halunnut molemmille nämä ihanat Rose in aprilin hyllyköt, mutta tuolla isoveljen puolella on niin kapea tila, että sinne mahtui ainoastaan String Pocket. Saatiin muutama viikko sitten Jollyroomista nuo hauskat tuolit, jotka sopivat tosi kivasti lasten ”työpisteisiin” ja laitettiinkin vanhat puutuolit kiertoon.

Ihan valmista ei (tietenkään, haha) ole vieläkään, vaan tuolta isoveljen puolelta puuttuu vielä pari juttua. Ainakin nuo kuvassa näkyvät puulokerikot pitäisi kiinnittää seinälle, niissä onkin kätevä säilyttää väritys- ja tehtävävihkoja, kun löytyvät sitten näppärästi siitä käden ulottuvilta.

Otsikossa mainittu alekoodi liittyykin sitten tuohon lattialla olevaan ihanaan moderniin tanskalaisen OYOY:n automattoon, sillä koodilla: KARKKIPURKKI sen voi nyt tilata ilman toimituskuluja! Mattoa löytyy Tuutilullasta, samoin kuin esimerkiksi noita hyllyillä näkyviä lightboxeja ja yövalojakin.

Semmoista kuuluu meidän lastenhuoneeseen tällä kertaa!