LASTENHUONEIDEN UUDET MATOT (SIS. ALEKOODIN)

ellos matto

Meiltä lähti tällä viikolla oikeastaan kaikki, paitsi olohuoneen matto pesulaan (täytyy kyllä sekin vielä kesän aikana käyttää pesussa), niin ja leikkihuoneessa olleelle automatolle löytyi toinen hauska paikka, mistä lisää ensi viikolla. Tilalle lastenhuoneisiin laitettiin Ellokselta saadut puuvillamatot, ja voi vitsit kun koko huoneet näyttää taas ihan uusille, kun matot vaihtuivat!

Leikkihuoneeseen tuli tämä i-h-a-n-a Joanna-matto, jossa on harmaa painettu kuvio. Tämähän muistuttaa kovasti Fermin Half Moon kuosia, jota rrrakastan. Meiltä löytyy Half Moon tapetti meidän vanhempien makkarista, ja se on kyllä aina vaan niiin ihana.

Tämä matto on kyllä niin ihana, että se sopisi oikeastaan minne tahansa meidän kodissa, vaikka kokonsa (140×200) puolesta käy kyllä parhaiten juuri tämmöiseen pikkuhuoneeseen. Harmi, ettei tästä ole isompaa, sillä tämä olisi mun mielestä tosi hauska vaikka olkkarissakin! Mattoa löytyy käytävämattonakin, ja harmaan lisäksi tätä saa vaaleanpunaisena.

Nämä postauksen kuvat on muuten otettu tänään heti, kun matot avattiin paketeista, joten siksi niissä näkyy vielä vähän taitoksia, mutta älkää antako sen häiritä, hih.

ellos matto alekoodi

ellos matto

ellos matto

ellos matto ale

Poikien harmaavalkoisessa makkarissa on ripauksia keltaista, ja nyt huoneesta tuli aivan ihanan aurinkoinen, kun lattialle tuli keltainen siksak-kuvioinen Hamar-matto. Matto ei ole kirkkaankeltainen, vaan sävy on vähän tuommoinen murrettu.

ellos lastenhuone

Tämä matto sopii kyllä ihan loistavasti tuonne lasten makuuhuoneeseen, enkä oikein edes osaa sanoa kumpi uudesta matosta on ihanampi. Mitäs te sanotte?

Täällä makkarissa on muuten vähän järjestys vaihtunut, ja siitä lisää ensi viikolla.

Ai niin, tätä mattoa löytyy myös mustavalkoisena, jos hillitymmät sävyt ovat enemmän mieleen! Elloksen mattovalikoima on kyllä tosi kattava ja hyvä, eikä ihme, että uudet matot löytyivät jälleen Elloksen valikoimasta. Postauksen lopusta löytyy -40% alekoodi, joka käy mm. näihin mattoihin!

ellos matto

ellos matto

ellos matto

ellos matto

Ellokselta saa tämän viikon ajan -40% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta koodilla: 335474 (alennus tulee näkyviin ostoskorista kassalle siirtyessä).
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja, ja alen saa myös merkkituotteista!
Olenkohan muuten ainut, joka näin juhannuksen alla alkaa miettimään syksyä, hih? Ekat pitkähihaiset paidat ja housut lapsille on jo alemyynneistä hankittu, ja tuolla koodilla saa kivan alen vaikka Converseista, jotka ainakin näille perheen pienimmille täytyy joka syksy hankkia, kun vanhat eivät enää mahdu jalkaan! Ellokselle pääset tästä.

ellos alekoodi

Mitäs tykkäsitte matoista?

Postauksessa mainoslinkkejä.