PÄIVÄN (MINI)ASU JA KESÄKAMPPISVINKKI!

viljamin puoti

Meidän poppoo on ollut iloinen, kun aurinko on taas näyttäytynyt, ja ollaan saatu huidella kesäkamppeissa menemään. Viikon söpöyspisteet kerää kyllä meidän mini ihanassa panda-asussaan. Pandat vaan on niiin ihania, että niitä tekisi mieli hamstrata lasten vaatekaapit täyteen.

Nuo Viljamin Puodista saadut pandaleggarit sopii kivasti vaaleankin yksivärisen yläosan kanssa, mutta tuon mustan Gugguun teepparin ja mustien Vansien kanssa tästä tuli kyllä paitsi supersöpö, myös aika suloisen cool asu, vai mitä sanotte? Täytyy kyllä antaa iso plussa myös säädettävälle kuminauhavyötärölle. Meidän pienelle pullukkamasulle on yleensä housut säätämättäkin sopivia vyötäröltä, mutta meidän esikoisen päällä ei housut oikein meinaa pysyä, ellei niistä löydy säätöä, ja siitä syystä on jotkut housut jäänyt meillä pitämättäkin. Säädettävällä vyötäröllä varustelluissa housuissa ei pieni kasvunvarakaan niin haittaa, kun housut saa pysymään päällä vähän reilummassa koossakin.

Tiesittekö muuten, että kaikki Viljamin Puodin vaatteet ommellaan Suomessa?
Kotimaisia lastenvaatemerkkejä on nykyään ilahduttavan paljon, ja on todella kiva, että osa näistä myös valmistetaan Suomessa.

viljamin puoti

viljamin puoti

viljamin puoti

viljamin puoti

Viljamin Puodista löytyy suloisten vaatteiden lisäksi myös aivan ihania kortteja ja julisteita. Me saatiinkin pari ihanaa julistetta, jotka varmasti myöhemmin näkyvät täällä blogissakin, kun saadaan ne lastenhuoneen seinälle. Ihania Viljamin Puodin printtejä meillä oli jo entuudestaankin, mm. eteisessä kollaasiseinällä! Niin, mun mielestä parhaat sisustusjutut vaan löytyy lastenosastoilta, hih.

Viljamin verkkokaupassa on parhaillaan käynnissä Kesäkamppis, joka jatkuu vielä muutaman päivän, 27.6 asti. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä ihanuuksia sieltä löytyy!

viljamin puoti

viljamin puoti

Mitäs tykkäsitte asusta?

Legginsit saatu Viljamin Puodista.