LASTEN MAKUUHUONE

lastenhuone blogi

Viime viikon lastenhuoneiden mattopostauksessa lupasin näyttää vähän mitä tuonne meidän poikien makkariin kuuluu, ja tässä muutama kuva miltä huoneessa nyt näyttää.

Huoneessa vaihdettiin vähän järjestystä, kun iso vaatelipasto siirrettiin meidän vanhempien makkariin. Saatiin sängyt järkättyä vähän toisellalailla ja yhdelle seinälle tuli Jollyroomista saatu hauska pieni kirjahylly (joka muuten onkin nyt kivassa alessa täällä). Me ollaan muuten innostuttu taas uudestaan käymään kirjastossa, tuohon hyllyyn kun on tosi kiva hakea aina muutaman viikon välein uudet kirjat! Lapsethan kuuntelisi niitä samoja lemppareita illasta toiseen, mutta mä itse kyllä kaipaan vaihtelua noihin iltalukemisiin, hih.

Nappasin Instagramista (___hennah___) hauskan idean käyttää OYOY:n automattoa sängynepeitteenä, ja siirrettiinkin nyt tuo matto isomman pojan sängylle. Mattoa on aika reippaasti käännetty päädystä, eli tuo mahtuu oikein mainiosti ihan täyspitkäänkin sänkyyn.

lasten makuuhuone

lastenhuone

lasten makuuhuone

kirjahylly jollyroom

kirjahylly jollyroom blogi

oyoy automatto

Meillä on nyt tälle ”oikealle” juhannukselle ihan pieniä suunnitelmia, ja vietetään sitten meidän omaa juhannusta vähän jälkikäteen, kun lähdetään sunnuntaina pariksi yöksi pienelle reissulle. Me ollaan nyt parina kesänä kävelty Muumimaailmaan Naantalin ihanan vanhan kaupungin läpi, ja ollaan huokailtu, miten ihana olisi viettää siellä vähän pitempäänkin aikaa. Niinpä me lähdetään nyt Naantaliin ja yövytään supersuloisessa hotelli Palossa, ja maanantai vietetään tietenkin päivää Muumimaailmassa!
Jos blogi hiljenee nyt pariksi päiväksi, niin täällä on otettu rentoiluvaihde päälle (tai sitten olen muuttanu työhuoneeseen, vähän nimittäin kutkuttelisi yksi isompi työhommeli, johon nyt juhannuksen pyhinä olisi hyvin aikaa!). Palailen sitten viimeistään noiden reissukuulumisten kanssa.

Ihanaa juhannusta!