LEGO ALEVINKKI

lego ale

lego ale

lego ale

Eikös näin heinäkuun alussa ole aika hyvä aika alkaa miettimään tulevan joulun lahjoja, hih?

Ainakin tämä on siitä hyvää aikaa lahjapohdinnoille, että klassikkoleluja harvemmin saa ostaa ihan joulun alla alennuksella, ja niiden suosituimpien juttujen etsintään saa käyttää vähintäänkin salapoliisitaitoja, jos ei ole ollut tarpeeksi ajoissa asialla.

Lekmerillä on nyt kaikki Legot vähintään -20% alennuksessa, ja tuo ale koskee siis noita Legopaketteja, sisustustuotteita ja vaatteita, eli ihan kaikkia Legotuotteita. Yleensä näiden Legokamppisten aikana nuo suosituimmat jutut on loppuneet, mutta ainakin vielä näytti Frozeneita ja muita suosikkeja löytyvän. Säilytysrasioista oli jotkut värit loppu, mutta ihan kivasti niissäkin oli vielä valikoimaa.

Legoissa aika monet on justiin tuon -20%, mutta esim. tämä syvänmeren sukellusskootteri on -40% alessa!
Ale on voimassa 5.7 klo 10 asti.

lego alennus

lego alennus

lego alennus

Mukavaa lauantaita!

Postauksessa mainoslinkkejä