KÄNNYKKÄKUVIA

Taas on yksi kesälomareissu takana, kun palattiin eilen kotiin ihanasta Naantalista. Vaikka oltiin vain kaksi yötä ja ihan tuossa parin tunnin ajomatkan päässä, niin on kyllä sellainen olo, kuin oltaisiin oltu pitemmälläkin reissulla! Palailen vielä Naantalikuulumisiin, kun saan siirrettyä kuvat koneelle, mutta tässä muutamia kännykkäkuvia viikon varrelta. Osa kuvista onkin jo vilahdellut Instagramin puolella.

On tämä kesä vaan ihanaa aikaa, ja vitsit miten kivoja paikkoja täältä Suomestakin löytyy! Tälle viikolle on vielä yksi kiva päiväretki tiedossa, kun käväistään loppuviikosta Viikinsaaressa brunssilla ja katsomassa Tatu ja Patu pihalla -kesäteatteriesitystä. Vähän mietin lippuja varatessa, että mitenkähän taapero jaksaa seurata esitystä, mutta niin keskittyneesti pikkuinen tapitti näytelmää Muumimaailman teatteri Emmassa, että eiköhän sunnuntain kolmevarttinenkin suju oikein hyvin.

naantali

 

Aurinkoista keskiviikkoa!