SYKSYN HITTIKENGÄT, CROCS UUTTA JA LUKIJA-ALEKOODI!

crocs uutta

Me aloitellaan tässä viikonlopun viettoa, johon kuuluu ainakin asuntomessuja ja sukulaisten luona kyläilyä. Messuilta oli eilen pressipäivä ja blogeissa ja instassa onkin jo näkynyt kivoja kuvia messukohteista. Vähän jännityksellä odotan, saanko mukaani messuilta kamalan sisustuskuumeen, hih.

Nyt tulin kuitenkin vinkkaamaan Crocsin syysuutuuksista, joita on jo tullut ainakin Crocsin verkkokauppaan myyntiin. Nämä syksyn ekat mallit on aika kesäisiä, ja sopiikin ehkä parhaiten näille loppukesän keleille.

crocs kumisaappaat

crocs uutta

crocs alekoodi

crocs alennuskoodi

Yhdet mun suosikit näistä uutuuksista on nuo alla näkyvät tummansiniset Women’s RainFloe Tall boot kumpparit. Lapsille on myös tullut hauskaa tuommoista tennarikärkistä Kid’s Bump it Rain Boot kumpparia, jota on tuon sinisen lisäksi myös pinkkinä ja pirteän keltaisena.

Tykkään myös tosi paljon noista ekan kuvan Women’s Sarah Clogeista, aika hauskat!

crocs kumpparit

Ja sitten mun oma superlemppari lasten uutuuksista! Kids’ CitiLane Novelty Slip-on Sneakersit on ihanat ja ihan syksyn hittikenkämatskua!

Nämähän sopii oikein hyvin jo näihin viileisiin kesäpäiviin (no toivotaan, että ne helteet kuitenkin tulee vielä takaisin), mutta menee kyllä hyvin vielä alkusyksystä niin pitkään, kuin tuommoisia matalavartisia kangaskenkiä nyt voi pitää.

Ainakin meillä nämä menivät syksyn must have -listalle, mitäs te tykkäätte näistä?

crocs lapsille

crocs alekoodi

crocs uutta

Koodilla: KarkkiCrocs15 saa näistä uutuuksista (ja muistakin normaalihintaisista Crocseista) -15% alennuksen. Koodi on voimassa heinäkuun loppuun asti.
Kurkkaa kaikki uutuudet Crocsin verkkokaupasta, ja kannattaa katsoa myös aleosastolle, sillä kesän malleja löytyy sieltä jopa -70% alella!

Mukavaa viikonloppua!

Postauksessa mainoslinkkejä