MEIDÄN MATKARATTAAT JA VINKKI KISAAN, JOSTA VOIT VOITTAA LIPUT SÄRKÄNNIEMEEN

elodie details rattaat

Meillä on ollut keväästä saakka ahkerassa käytössä nuo söpöt Elodie Detailsin matkarattaat. Näitä on käytetty meillä lähes viikottain ihan arkisissa menoissa ”kaupunkirattaina” ostoskeskuksessa, näillä ollaan humputeltu huvipuistoissa, näiden kanssa reissattiin toukokuussa Kolmårdeniin ja Bamse maailmaan, nämä oli meillä mukana myös Muumimaailmassa, näiden kyydistä on ihmetelty Särkänniemen Koiramäessä eläimiä ja näissä rattaissa on kaiken huvittelun välissä otettu myös makoisasti päiväunia.

Ensi kuussa rattaat pakataan ekaa kertaa lentokoneeseen, kun lähdetään pariksi päiväksi Tanskan Legolandiin.

babyshop rattaat

babyshop matkarattaat

matkarattaat kokemuksia

Mutta mitäs me nyt ollaan tykätty näistä rattaista?

No ollaan kyllä tykätty! Nämä Elodie Detailsin matkarattaat on tosi kevyet, mutta silti ihanan tukevat ja ”kunnollisen” oloiset. Ei siis mitkään rimpulat. Rattaat on ihan superhelppo ja nopska kasata ja yhtä helppo myös avata. Koska selkänojan saa kallistettua makuuasentoon, ja jalkatuen nostettua ylös, saa näissä mukavasti otettua myös päiväunet. Kuomuun saa lisämittaa avaamalla siitä vetoketjun, jolloin päikkärit saa nukkua ihan kaikessa rauhassa omassa pesässä, ja pitkästä kuomusta on iloa myös, jos sadekuuro yllättää.
Matkarattaiksi nämä imevät myös uskomattoman määrän tavaraa tuonne tavarakoriin, ja kuomusta löytyy myös pikkuinen vetoketjullinen tasku pienille tärkeille tavaroille.
Ja edelleen olen ihan rakastunut tuohon dot kuosiin, aivan ihana! Näitähän löytyy myös muissa kuoseissa, ja ihan yksivärisenäkin.

Nyt tekisi mieli keksiä jokin pikkumiinus rattaista, ettei tämä mene ihan hassuksi hehkutukseksi, mutta ei mulle kyllä tule mitään mieleen.

matkarattaat elodie details

hyvät matkarattaat

parhaat matkarattaat

Nämä rattaat on muuten nyt Babyshopissa myös kivassa alessa, joten jos etsinnässä on käytännölliset ja myös kivannäköiset matkarattaat, niin kannattaa käydä katsomassa!

Ja vielä tänään ehtii osallistua myös kisaan, jossa voi voittaa neljälle hengelle Elämysrannekkeet Särkänniemeen!
Etsi Babyshopin sivuilta kolme Särkänniemen logoa, ja lähetä vastaus miltä sivulta logot löysit osoitteeseen: kilpailu@babyshop.com. Voittaja paljastetaan Babyshopin Facebook-sivulla maanantaina 18.7.

matkarattaat blogi

kätevät matkarattaat

matkarattaat kokemuksia

elodie details baby shop

hyvät matkarattaat

matkarattaat

Mukavaa sunnuntaita!

Rattaat saatu Babyshopista