JALKKISSUKAT MAKKARALLA (SIS. ALEKOODIN ADIDAKSEEN)

ellos adidas

Jalkkiskisat tuli ja meni, mutta huuma jatkuu ainakin meillä. En oikein tiedä mistä tämä innostus alkoi, varmaan niistä EM-kisoista, joita Veikko sai välillä iskän kanssa katsoa, kunhan sattui vaan tulemaan peli sopivaan aikaan. Kun lapsi tuntui olevan niin kovin kiinnostunut ja innoissaan jalkapallopeleistä, päätti iskä viedä pojan livepeliin ja sen jälkeen orastanut jalkapallokuume roihahti ilmiliekkeihin. Pelistä ostettu paita on tietty ihan lemppari, ja pikkuhiljaa tuota jalkkiskamaa on alkanut meille muutenkin ilmestyä.

Mähän en tiedä jalkapallosta yhtään mitään (olenko muuten ainut ihminen maailmassa, kuka ei katsonut yhtään EM-peliä..?). Paitsi sen, että mitä ne pelaajat pitää päällään, mutta tässä tapauksessa se riittää varsin mainiosti. Tilasinkin Veikolle Ellokselta tuommoiset Adidaksen ihan oikeat jalkapallosukat valkoisina ja pojan lempparivärissä punaisena, ja arvatkaapas onko nämä kiskottu jalkoihin joka päivä, hih.

Vähän tuo pienin koko (31-33) on reilu noihin nippa nappa 30 koon jalkoihin, mutta aika symppiksethän nuo on reuna käännettynä, ja sukat vähän makkaralla.

ellos adidas

ellos adidas lapset

Lippis Adidas* // Teepaita Ilves // Shortsit Mini Rodini // Sukat Adidas // Tennarit Vans

Tuo mun itselleni tilaama Adidaksen lippis* taitaa kyllä sittenkin päätyä muuhun päähän, sillä sitä on sovitellut omaan päähänsä niin Veikko, kuin mieskin. Vaikka kivahan se on, että vaatemaku menee yksiin koko perheellä!

Elloksella onkin aika kiva valikoima näitä Adidaksen tuotteita, ja nyt koodilla: 345413 saa -20% alennuksen myös Adidaksesta!
Tuolla koodilla saa siis -20% alennuksen tilauksesta, myös ale-tuotteista, sekä merkkituotteista! Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja ja on voimassa 31.7.2016 asti.
Huom! Ale ei näy heti ostoskorissa, vaan tulee näkyviin, kun siirtyy kassalle.

Elloksen koko valikoiman löydät täältä.
Ps. Koodilla: 345705 saa tämän viikon ajan alehintaisista lastenvaatteista -50% lisäalen! Kannattaa kurkata nuo lasten alevaatteet, sieltä voi tehdä nyt aikas hyviä löytöjä!

adidas ellos

Me aloitellaan tässä viikonlopun viettoa kohta ihan parhaassa seurassa, kun saadaan meille Veikon kummit pohjoisesta, eli siskoni miehensä kanssa, pari koiraa ja yksi papukaija (Veikko kyllä vähän ihmetteli, että miksi hevonen on jätetty kotiin, hih).

Mulla on ollut vähän sellainen tavoite, että ehdittäisiin nähdä kerran kuussa edes joku sukulaisista, mutta kauempana asuvien kohdalla se harmillisesti ei kyllä millään tietenkään toteudu. Nyt kesällä onkin kyllä ollut ihan superkivaa, kun tulee paljon enemmän reissattua, myös sukulaisten luo, ja vastaavasti kesä ja lomat saa muutkin liikenteeseen, ja tänne meillekin käymään.

Ihanaa viikonloppua teillekin!

*Saatu
Postauksessa mainoslinkkejä