PARASTA JUST NYT

ilola

  • Kaikki kiva kesätekeminen! Siis huvipuistot, teemapuistot, eläinpuistot, pyöräretket, eväsretket, kesäteatteri, lastentapahtumat ja näitähän on vaikka mitä.
  • Marjoja notkuvat villivadelmapuskat. Marjoja on tullut kerättyä jo monta rasiallista, mutta me ollaan aina syöty päivän saalis iltapalalla, hups! Täytyisi kyllä vielä saada marjoja pakkaseenkin, toivottavasti me ei olla ihan myöhässä tässä asiassa.
  • Oma piha! Vaikka kesällä onkin kiva käydä ihanissa kesäkohteissa, niin varsinkin lasten kanssa ihan huippua on oma piha. Ihan aina kun ei jaksa olla jonnekin menossa, niin pienten kanssa voi eväsretkenkin tehdä omaan pihaan, ja parhaat läträysleikit saa tietenkin aikaan puhallettavan uima-altaan luona. Ja ainahan voi haaveilla ottavansa itse samaan aikaan rennosti omalla terassilla, hah.

ilola

ilola

ilola

ilola

  • Ensi kuussa odottava Legoland reissu, arvatkaapas kuinka paljon eräs legofani tuota matkaa jo odottaa!
  • Tuo meidän pieni parivaljakko. Kolmen vuoden ikäero tuntuu (meille) aivan täydelliseltä, ja nahistelevan kaksikon sijaan meillä on tiivis veljespari, josta varsinkin isompi toivoisi myös pikkuveljen mukaansa joka paikkaan, minne onkin matkalla.
  • Pokemon (jos meidän neljävuotiaalta kysytään). Mehän koklattiin tuota peliä parina päivänä koko perheen voimin, mutta suurin hullaannuttaja tähän buumiin on Netflix, ja sieltä löytynyt Pokemon -sarja. Nyt synttäritoivelistalla on kuulkaas aika monta Pokemonia, hih.

ilola

ilola

ilola

ilola

  • Helle. Voi vitsit, kun tämä kesä ei vielä olisi näin pitkällä. Toisaalta me kyllä vähän alettiin haaveilemaan, jos päästäisiin vaikka talvella tankkaamaan aurinkoa jonnekin lämpöiseen. Ihanaa, matkasta haaveilut ja se suunnittelu on kyllä ihan parasta!
  • Tämä hetki, kun taapero on päiväunilla ja isompi katsoo jakson sitä Pokemonia, ja sillä välin voi naputella vaikka tämmöisen nopskan hömppöpostauksen, kunnes tarttuu työpinoon, hih.
  • Kahvi, joka muuten taisi tipahtaa pannuun justiin nyt, moikka vaan!

ilola

ilola

ilola

Nää kuvat on muuten alkuviikolta, kun lähdettiin jonnekin jäätelölle ja päädyttiin läheiseen maatilamatkailukohteeseen kanoja ja lampaita ruokkimaan (ja saatiin kyllä sitä jätskiäkin). Ihan parasta sekin!

Aurinkoista torstaita!