VIILEÄN PÄIVÄN ASU

junkyard

Vaikka oonkin luonteeltani aika positiivinen ja superoptimistinen, niin silti mua jo vähän kauhistuttaa, kuinka pitkällä tämä kesä on. Toisaalta se ihana alkusyksy on kyllä kesän jälkeen mun lemppareinta vuodenaikaa, ja kesän jälkeen on ihanaa vaihtelua pukeutua vähän toisenlaisiin kamppeisiin. Vaikka tälle viikolle on ainakin meille päin luvattu ihania helteitä, niin viileitä päiviä kyllä riittää kesälläkin, ja tässä yksi rento (kuinkas muutenkaan, hih) viileän päivän asu.

Tilasin Junkyardista tuommoisen pitkän trikoopaidan ajatuksella, että collegepaitojakin voisi pukea leggareiden kanssa, kun alla olisi takapuolen peittävä pusero. Näin jälkikäteen kuvia katsellessa nuo mustat leggarit näyttää ehkä vähän liikaa, noh, leggareilta, ja alaosaksi kävisi varmasti paremmin jotkin urheilutrikoot, jos siis tämmöistä leggarityylistä alaosaa haluaa käyttää. Mutta silti mun mielestä tosi kätevä tuommoinen pitkä trikoopaita, että leggareiden yläosana voi käyttää muutakin vaatetta, kuin mekkoa tai tunikaa. Noita paitoja löytyy myös muissa väreissä, kuin valkoisena!

junkyard fila

junkyard fila

junkyard

Hauska nostalginen Fila-collegepaita* muistuttaa hauskasti ysäristä, jolloin Filan collegea löytyi kaapista enemmänkin, hih. Junkyardistahan löytyy aika kivasti näitä Junkyard XX-XY ja Filan yhteistyönä syntyneitä vaatteita, kannattaa käydä kurkkaamassa koko valikoima!

Collegepaitoja ja -huppareita löytyy ihan yksivärisiäkin, mutta oon ihan heikkona aina kaikkiin polka dot juttuihin, joten en voinut vastustaa tätäkään paitaa.

junkyard

Junkyardista löytyy näiden heidän omien vaatteiden lisäksi aikas kiva valikoima merkkituotteita, mm. Nikeä, Adidasta, Vansia jne. Nyt kun alet on käynnissä, niin paljon kivoja merkkituotteita löytyy myös tuolta aleosastola, joten kannattaa käydä kurkkaamassa sinnekin!

junkyard ale

Aurinkoista viikkoa!

*Saatu Junkyardista
Postauksessa mainoslinkkejä