MITÄ LAPSELLE VIIHDYKKEEKSI LENNOLLE?

Oli kulkupeli sitten mikä tahansa, niin meillä on yleensä aina jotain pientä puuhaa varattu lapsille matkaviihdykkeeksi. Autossa voi katsella kirjoja tai lehtiä, pelata iPadilla, liimata tarroja tarrakirjaan ja leikkiä pienillä leluilla. Lentokoneessa voikin puuhastella vähän toisenlaisia juttuja, kun vihkojen alle saa pöydän, joten kaikenlaiset puuhakirjat ovat ihan kivaa viihdykettä vähän isommille lapsille.

Meillä on pian edessä lento Tanskaan, kun lähdetään Legolandiin, ja vaikka tuo onkin lyhyt parin tunnin lento, on mun mielestä silti kiva, että lapsille on varattu mukaan pientä puuhaa.

viihdykettä lennolle

Veikko on monta kertaa toivonut kauppareissulta tuota Legolehteä, ja joka kerta olen tuumannut, että ostetaan se sitten lennolle, joten se tietty piti käydä hakemassa.
Prismasta bongasin ihan muutama päivä sitten tuommoisia lasten puuhavihkoja eurolla, ja koska Veikko on ihan hulluna noihin tehtäviin, ostin vihkoja pinon jemmaan, ja yksi lähtee mukaan myös tälle reissulle. Lelukaupasta löytyi muutama uusi hassu kynä ja Tigeristä tuommoinen kätevä pikkuinen läpinäkyvä penaali, joka ei vie paljoa tilaa matkatavaroissa.
Lelukaupasta löytyi myös alehyllystä tuommoisia ylläripusseja, joissa on kai kasattava pyyhekumi sisällä, tuon voi sitten ottaa laukusta esiin, jos aika todellakin käy tylsäksi, hah.

Pientä naposteltavaakin on kiva olla mukana, ja tuommoiselle parin tunnin matkalle riittää varmasti pari rusina-askia ja pari taatelipatukkaa. Vaikka yleensä liputankin Lifefactoryn silikonikuoristen lasipullojen puolesta, niin tuo Plastexilta saatu perinteinen eväspullo on kyllä tämmöiselle reissulle parempi, kun tavaroiden olisi hyvä olla pieniä ja kevyitä.

viihdykettä lennolle

Viljamille on pari pientä kirjaa, ja nämä on tietty siitäkin kivoja viihdykkeitä, että kirjoja voi sitten reissun jälkeenkin lukea kotona. Samanlainen ylläripussi löytyy myös pienemmälle, jos siis aika todellakin käy pitkäksi. Samat eväät pikkuveljelle myös, ja tuommoinen pullo meidän täytyy vielä hakea jostain marketista toinenkin, näissä kuvissa on nyt tuo sama pullo molemmissa.

Mitäs luulette, kuluuko meillä parituntinen näiden puuhien ääressä, hih?
Näitä viihdykkeitä ja eväitä ei muuten ole tarkoitus antaa nenän eteen heti nousun jälkeen, vaan näitä sitten tarpeen tullen otetaan laukusta esiin. Tosin isompi lapsista kyllä osaa jo odottaa, että jotain ylläriä laukusta löytyy, joten varmaankin tuosta Legolehdestä aloitetaan.

Jos kaipaat muita vinkkejä pienten lasten kanssa matkustamiseen, niin niitä löytyy tästä postauksesta!

Niin ja edellisestä postauksesta löytyy kiva alekoodi Ellokselle, joka on voimassa vielä tämän viikonlopun ajan!