SAMISTELUA KOLMELLA RAIDALLA

adidas ellos

Niin se vaan hujahti, päiväkotilaisen kahden kuukauden kesäloma. Vaikka me vanhemmat ei oikeastaan pidettykään lomaa tänä kesänä, niin ollaan kuitenkin pystytty hölläämään sen verran (ja pitämään pitkiä viikonloppuja), että tuntuu aivan, kuin olisi itsekin lomaillut tämän pari kuukautta. Ollaan vietetty hitaita ja kiireettömiä aamuja ja ahdettu kalenteri täyteen kivoja kesämenoja, ihan parasta!

Nämä kuvat on viime viikolta, kun hassusti mätsäiltiin Veikon kanssa Adidaksen raidoissa. Ellokselle on tullut tosi hyvä valikoima Adidasta, ja sieltä bongasin nuo omat leggarinikin. Nuo leggarit on siis ihan puuvillaa elastaanilla, eli eivät mitkään urheilutrikoot, vaan käyvät ihan tavalliseen arkipukeutumiseen.

Nuo Veikon jalkapallosukat vilahtikin jo tässä postauksessa, ja Ellokselta löytyy myös vastaavia ihan tavallisina polvisukkina aikuisille. Niitä onkin näkynyt jonkin verran mekkoihin yhdisteltynä, ja aika hauskalta kyllä näyttää niin! Ja miksei kyllä toimisi aikuisellakin shortsien kanssa.

ellos adidas

adidas leggings

adidas leggarit

Elloksella onki nyt tänään vipaa päivää voimassa koodi: 345413, jolla saa tilauksesta -20% alen.

Tuo koodi käy myös merkkituotteisiin ja myös valmiiksi alennettuihin tuotteisiin.
Koodi käy siis vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin, kodintekstiileihin, sisävalaisimiin, tapetteihin ja mattoihin. Ja kannattaa huomioida, että ale ei näy heti ostoskorissa, vaan tulee näkyviin kun ostoskorista siirtyy kassalle.

Ellokselle pääset tästä ja kaikki Adidas-tuotteet löydät täältä. (Alekoodi käy siis myös Adidakseen!)

ellos adidas

Mitäs tykkäätte tämmöisistä sporttisemmista leggareista arkipukeutumisessa?

Postauksessa mainoslinkkejä.