SISUSTUSHAAVEITA JA ALEVINKKI KODIN SISUSTUKSEEN!

ELLOS sisustus alekoodi

Kesä alkaa olla loppusuoralla ja ilmassa on jo syksyn tuntua. Tiedossa siis ainakin lastenvaatehullaantumista (no ne uudet ihanat mallistot…) ja sisustuskuumeilua.

Mähän nyt vaatimattomasti haluaisin laittaa lasten makkarin uusiksi, rempata meidän pikkuvessan ja keittiökin tekisi mieli räjäyttää uuden alta pois. Näin niinkuin alkuun. Tai no, tarkemmin ottaen mun tekisi mieli hommata kokonaan uusi talo! Vaikka me asutaankin ihan kivassa uudehkossa omakotitalossa, on mulla jokin hassu kaipuu vanhaan taloon. Me asuttiin aikaisemmin vanhassa rintamamiestalossa, ja sellainen suloisesti rempattu vanha puutalo keskellä vanhoja isoja omenapuita on alkanut taas houkutella. Siis nyt muutaman vuoden jälkeen, kun se takanlämmitysrumba, kahden kerroksen välillä ravaaminen ja vanhan talon vetoisat lattiat ovat jo unohtuneet.

Jos nyt kuitenkin lähdetään vähän maltillisemmin liikenteeseen, ja unohdetaan muutto- ja remppahaaveet, niin pienempiäkin sisustushaaveita kyllä löytyy. Meillä on ollut etsinnässä tuolit keittiön ruokapöydän ympärille, jossa edelleenkin vallitsee iloinen tuolien sekamelska. Olohuoneen yli kymmenen vuotta sitten ostettujen, jo kertaalleen maalattujen pöytien tilalle ollaan katseltu marmoripöytiä, ja tietenkin syksyisin kaikenlaiset muhkeat huovat ja tunnelmalliset valot houkuttelee myös.

Elloksella on tällä hetkellä käynnissä kiva kampanja, kun koodilla: 345415 saa -20% alennuksen kodinvalikoimasta, ja tuo alekoodi koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita (voimassa 21.8.2016 asti)! Elloksellehan aika usein onkin alekoodeja, mutta monesti näistä on rajattu huonekalut ja merkkituotteet pois. Niinpä tartuinkin tilaisuuteen ja naputtelin meille mukavan tilauksen. Tuossa alla kollaasissa näkyvää tuolia oon pyöritellyt mielessäni monta kuukautta, ja pohtinut vaihtoehtona designtuoleille. Kun nyt alekoodin kanssa noita tuoleja sai kuusi kappaletta parin Hay:n tuolin hinnalla, päätin ratkaista meidän tuolipulman näin edullisemmin ja nyt vaan odotellaan tilausta saapuvaksi, jännää ja kivaa!

Kollaasissa on myös noita marmoripöytiä, joita ollaan katseltu, ja tuohon ykköseen kyllä ihastuin oikein kunnolla, kun näin sen livenä asuntomessuilla yhden kohteen olohuoneessa!  Ehkäpä me vielä jossain vaiheessa vaihdetaankin olkkarin pöydät tuohon pyöreään pöytään.

alekoodi ellos sisustus

Kaikki tuotteet Elloksen kodinosastolta.

ellos marmoripöytä

ellos matto

ellos sivupöytä

Kaikki Elloksen kodintuotteet löydät täältä ja muista käyttää koodia: 345415, niin saat -20% alennuksen! (Koodi voimassa 21.8.2016 asti)

Onko teillä sisustusjutut mielessä syksyisin?

Postauksessa mainoslinkkejä.