IIIK, MITÄ PANDOJA!

tuutilulla

Meille tuli tänään Tuutilullaan ihana uusi tuotemerkki, tanskalainen Nature Zoo. En ehkä kestä, miten ihania nuo pandat on!

Suloisten pandojen lisäksi tuli muitakin ihania virkattuja pehmoeläimiä, ja näiden lisäksi valikoimasta löytyy myös ihania mobileja, vaunuleluja, uniriepuja, helistimiä ja soittorasioita. Koko valikoiman, sekä lisäinfoa brändistä löydät Tuutilullan verkkokaupasta.

nature zoo

Tuo pandajuliste onkin vilahtanut blogissa aikaisemminkin, mutta on siis A Little Lovely Companyn poster lightboxiin tarkoitettu läpikuultava juliste, jota myydään aika edullisesti kivoissa seteissä. Valkoisen taustan kanssa se menee kyllä aivan ”tavallisestakin” julisteesta, ja meillä onkin laitettu näitä ihan kehyksiin lastenhuoneen hyllyille. Näitä löytyy muutamaakin erilaista settiä, ja kaikki vaihtoehdot löytyy täältä.

Voi vitsit, meillä on kyllä vähän niinkuin joulu joka viikko, kun saadaan aukoa verkkokauppaan saapuvia kivoja paketteja! Kivoja juttuja on muuten tässä pitkin syksyä tulossa, joten kannattaa käydä välillä tuonne Tuutilullaan kurkkimassa.

Kivaa viikonloppua!