KEITTIÖN UUDET TUOLIT

ninjago juhlat

Keittiön tuolipohdinnat on saatu vihdoin päätökseen, ja eilen aseteltiin ruokapöydän ympärille uudet ihanat tuolit.

Meillä on täällä aikamoiset synttäripuuhastelut menossa, kun huomenna juhlitaan Veikon 5-v kaverisynttäreitä, ja askartelujen lomassa nappasin muutaman kuvan uusista tuoleista. Palataan näihin synttäritohinoihin vielä paremmin ensi viikolla!

ninjago

ninjago juhlat

ellos tuolit

Tuolit löytyi lopulta Ellokselta, ja tykätään näistä kyllä tosi paljon! Tätä samaa tuolia löytyy aika monessa värissä (mustaa, punaista, turkoosia), ja valkoista tuoliakin saa tämän valkoöljytyn tammijalan lisäksi tammenvärisillä vahatuilla tammijaloilla ja mustaksi maalatuilla tammijaloilla. Koska olisi tosi vaikea löytää justiin tuon ruokapöydän värisiä jalkoja, otettiin ihan tarkoituksella tuolit näillä vaaleilla jaloilla, ja onhan nuo kyllä ihanat.

Istuinosa näissä on muovia, ja tuoleissa on keinonahkainen istuinpehmuste. Meillä lapset ovat istuneet korkeammilla juniorituoleilla, ja olikin tarkoitus, että jatkossakin lapset istuvat niillä, ja pidetään arkisin pöydän ääressä näitä uusia tuoleja vain neljä, ja pari sitten vaikka työhuoneessa. Mutta Veikko kyllä jo ilmoitti, että haluaa vaihtaa oman tuolinsa tämmöiseen, kun tässä on niin pehmoinen istua, hih.

ellos tuolit

ninjago

ellos tuoli

ellos

Aika kivasti keittiön ilme kyllä muuttui uusien tuolien myötä, ja nyt kovasti tekisi mieli hankkia iso matto ruokaryhmän alle, mutta se ei taida näin lapsiperheessä olla kovin käytännöllistä, joten mietitään sitä vielä. Niin ja seinä tekisi mieli maalta harmaaksi, hankkia uudet verhot (kun nyt ensin keksisi millaiset), että eipä tästä sisustuskuumeesta taida päästä koskaan, haha!

ellos tuolit

Mitäs tykkäätte uusista tuoleista?

Osa tuoleista saatu Ellokselta.
Postauksessa mainoslinkkejä.