15 KUVAA LASTENHUONEESTA

blogi lastenhuone

lastenhuone blogi

Pian kaksivuotias Viljami on aikamoinen touhutaapero, joka toisin kuin veljensä, viihtyy pitkiäkin aikoja puuhastelemassa yksin omia juttujaan leikkihuoneessa.

Tällä hetkellä lemppareita on Pipsa Possu lelut, Brion junarata, (salaa vähän isoveljen pikkulegotkin), ja nyt kun siirrettiin Duplot täyteen ahdetusta laatikosta vähän väljemmille vesille suuren Stuva-laatikkoon, on Duploilla alettu touhuamaan päivittäin.

lastenhuoneen sisustus

lastenhuone

lastenhuone hyllykkö

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

lastenhuone

leikkihuone sisustus

Veikon pöytä on ollut pitkään leikkikehän sisällä, mutta pikkuveli alkoi päästä sinne niin ketterästi sisään, että se kävi vähän turhaksi, ja otettiin leikkikehä nyt kokonaan pois. Onneksi lähes kaksivuotias ei enää laita Legoja tai muita pikkuleluja suuhun, tuolla isoveljen puolella kun on aina Legoleikit meneillään.

Tulikin kyllä ihan hassun avaran näköinen tuosta nurkasta, mutta ihan kiva kyllä välillä näin! Tuonne onkin ollut pitkään kaikenlaista seinälle kiinnitettäviä juttuja odottelemassa, katsotaan, jos vaikka tässä syksyn aikaan niitä vihdoin saataisiin paikoilleen, hih.

lastenhuone kuvia

lastenhuone

leikkihuone

lastenhuone

leikkihuone

Kivaa keskiviikkoa!