PIKKUKOKKI PUUHISSAAN

keittiöleikit

Kuopuksen osa tuo mukanaan muutamia etuuksia. Kuten nyt vaikkapa sen, että talo on valmiiksi täynnä esikoiselle hankittuja leluja.

Tietenkään kaikki samat leikit ei kiinnosta pienempää, mutta onneksi niitä samoja lemppareitakin löytyy.
Aika pitkään meillä on ollut turhanpanttina nurkassa nuo supersöpöt keittiöleikkihommat, joista esikoinen innostui vuoden iässä. Kokkauspuuhat oli Veikon lemppareita pitkään, ja meillä on pidetty monet teekutsut niin pehmoleluille, kuin meidän oikeille koirillekin, hih.

Mutta nyt pitkän tauon jälkeen keittiössä on alkanut taas tapahtua. Viljami on alkanut keitellä siellä kahveja, ja saankin päivän mittaan hörppiä aika monta mukillista näkymätöntä kahvia, ja syödä siinä samalla leikisti puista jäätelöpuikkoa.

Vaikka autot, lentokoneet, puput, Pipsa Possu ja monet muut jutut kiinnostavatkin vielä enemmän, niin kivaa, että tuolle keittiöllekin löytyi vielä käyttöä, sillä nuo leikkiruuat on mun mielestä vaan niin söpöjä, haha!

Pinterestistä muuten löytyy aivan ihania ideoita, miten tuota Ikean leikkikeittötä on tuunattu uuteen uskoon, ja vähän kyllä tekisi mieli tuota meidänkin keittiötä päivittää näin neljän vuoden jälkeen. Hmm, siis sitten, kun tässä on ensin maalattu pari huonetta, rempattu vessaa ja hoidettu puutarhan rästihommat pois alta, hah!

leikkikeittiö

leikkikeittiö

leikkikeittiö

leikkikeittiö

ikea leikkikeittiö

Mukavaa uutta viikko!