SYYSKAMPPEITA

ellos

Me ollaan tästä pian lähdössä poikien kanssa parturiin, niin saadaan naperoiden hiukset kuntoon viikonlopun juhlia varten. Meillä juhlitaan siis viikonloppuna molempien lasten yhteisiä synttäreitä sukulaisten kanssa ja kovasti jo kemuja odotellaankin. Kakut on jo tilattu, huomenna tehdään vaan pikavisiitti Helsinkiin ja sen jälkeen saadaankin järkkäillä lauantain pippaloita. Kivaa!

Tilasin lapsille Ellokselta nuo Didriksonsin fleecetakit, ja ne otettiinkin nyt heti käyttöön, kun ovat justiin sopivat näille lämpöisille päiville, kun välikausitakit ovat vielä ulkoillessa liikaa. Myöhemmin syksyllä nuo käy sitten kerrospukeutumiseen sinne välikausikamppeiden alle, ja tietty paukkupakkasilla toppavaatteidenkin alle.

Meillä ei Didriksonsilta ole aikaisemmin mitään ollutkaan, ja otin koot sen mukaan, mitä pojat nyt käyttävät. 86/92 kokoiselle otin 90cm takin ja 116 käyttävälle 120cm takin. Aika hyvin nuo vastaa kokoaan, tai ehkä jopa vähän niukkoja, eivät ainakaan missään nimessä mitään isoa kokoa ole. Joka tapauksessa, oikein hyvät ja ihanan pehmoista ja ohutta matskua.

ellos didriksons

ellos lastenvaatteet

ellos Postauksessa mainoslinkkejä.