MOLO AW16 – SOVITUSKUVIA!

molo pyxis

Lupasin paljastaa meidän lempparit Molon AW16 mallistosta näiden sovituskuvien myötä, joten tässäpä nämä nyt sitten ovat! Löysin montakin suosikkia niin niistä kuosillisista, kuin yksivärisistäkin, mutta ihan superlemppariksi nousi tämä i-h-a-n-a Seal!

Ihan niinkuin näissä Molon kuoseissa yleensäkin, tämäkin on livenä vielä sata kertaa ihanampi, kuin tuotekuvissa. Sen lisäksi, että kuosi on superkaunis, on se myös käytännöllinen, sillä tässä ei onneksi jokainen pikku likatahra heti pomppaa silmiin.

Värinä tämmöinen harmaa on kyllä siitäkin kiva, että tähän käy tosi monenlaiset asusteet. En nyt malttanut odotella näitten sovituskuvien kanssa pidempään, mutta otan vielä toisetkin kuvat, kun haalareihin tilaamani pipot saapuvat. Kuvasin haalarit nyt noitten mustien Makian pipojen kanssa, mutta haalarit kyllä muuttuvat taas ihan eri näköisiksi toisten asusteiden kanssa!

blogi molo kids

molo babyshop

molo toppahaalari babyshop

Me saatiin valita haalarit Babyshopin valikoimasta, ja Babyshopiin tulikin kaikki AW16 malliston värit ja kuosit. Veikko sai valita itse oman lempparinsa, ja valinta olikin tosi helppo, kun haalareista löytyi pirteä punainen, lapsen lempiväri! Tuota punaista muuten ei monella jälleenmyyjällä olekaan, mikä on vähän hassua, sillä uskoisin tässä olevan ihan hittiainesta!

Tykkään kyllä tuosta True Red väristä itsekin tosi paljon, enkä voi olla miettimättä, miten käytännöllinen tämä on vaikka ruuhkaisassa pulkkamäessä, kun yhdellä silmäyksellä bongaa oman väripilkkunsa rinteestä helposti, haha!

Meille tuli nyt Viljamille tuo Pyxis-mallin haalari, jossa on kaksi vetoketjua, ja Veikolla taas on tuo isompien Polaris-malli. Kumpaakin noista poikien haalareista löytyy molempana mallina. Ja ihan kaikki haalarit voi kurkata Babyshopin sivuilta.

molo pyxis blogi

molo sovituskuvia

molo kids sovituskuvia

Tällä kertaa malliston parista haalarista löytyy karvareunus hupusta, ja meidän onneksi tuo karvareunus on juurikin True Red ja Seal haalareissa. Karvareunus on näppärästi neppareilla kiinni, joten sen voi halutessaan irroittaa ja varsinkin pesun ajaksi se kannattaakin napata pois.

Matsku näissä haalareissa tuntuu vähän edellisvuotisia notkeammalta, mutta tutut ominaisuudet löytyvät silti haalareista. 10 000 vesipilari ja teipatut saumat takaavat, että pienet ulkoilijat pysyvät kuivina kosteinakin talvipäivinä. Nyt muuten on näkynyt talvivaatteita jopa 20 000 vesipilarilla, mikä on ehkä jo vähän turhaakin, tuo 10 000 kun riittää ihan hyvin vaikka lätäkössä istuskeluun, kun taas isompi vesipilariarvo saattaa tehdä vaatteesta jäykän. Ja toisaalta taas, isokaan vesipilariarvo ei ole kovin hyödyllinen, jos saumoja ei ole teipattu.

molo polaris babyshop

molo babyshop

molo polaris

molo true red

Niin, että tämmöisten haalareiden takia täällä on huokailtu ihastuksesta, ja vähän salaa toivottu, että tänä vuonna saataisiin kunnon talvi!

En tosiaan malttanut odotella näitten kuvien kanssa kauempaa, vaikka ne näihin tilaamani pipot eivät kuviin vielä ehtineetkään, mutta palailen haalarihommiin vielä vaikka ensi viikolla.

molo seal

Mitäs tykkäsitte haalareista?

Haalarit saatu Babyshopista.