VIIDEN TUOTTEEN ARKIMEIKKI

everyday mineralsNäin kahden pienen lapsen äitinä, ja kotona työskentelevänä yrittäjänä olen oppinut kaikenlaisia arkea helpottavia tapoja. Kun aika vaan ei millään riitä kaikkeen, täytyy vähän joka asiassa pikkuisen oikaista.

Yksi mun arkea todellakin helpottava ja nopeuttava juttu on volyymiripset. Volyymiripsien ansiosta mun aamutoimet sujuu paljon nopsempaa, sillä arkimeikkiin kuluu vain viisi minuuttia, ja se jos mikä on tehokasta ajankäyttöä, hah!

everyday minerals

everyday minerals

Mun arkimeikki koostuu viidestä tuotteesta, joista jokainen on oikeastaan ihan yhtä tärkeä.

Korjausväri väsyneille silmänalusille.
Ensin hämään itseni virkeämmän näköiseksi Everyday Mineralsin Brighten Jojoba korjausvärillä, joka peittää tosi tehokkaasti tummat silmänaluset (tähän tarkoitukseen olen koittanut vuosien varrella monia tuotteita, mutta tää on ihan lemppari!).

Meikkipohja.
Meikkipohjana olen jo varmaan kymmenen vuoden ajan käyttänyt mineraalimeikkiä, ja nyt pitkään on ollut käytössä Everyday Mineralsin Semi-matte (4N sävyssä). Testasin tästä kerran myös Jojobaa, kun tuo Semi-matte oli omassa sävyssäni loppu, mutta kyllä tuo vähän mattaisemman lopputuloksen jättävä Semi-matte on vaan lempparini.

Poskipuna.
En osaa arkenakaan olla ilman poskipunaa, ja Everyday Mineralsilta oon löytänyt kivoimmat arkipunat, jotka tuo vähän väriä kasvoille, mutta ei tee kuitenkaan liian meikatun näköiseksi. Tällä hetkellä arkikäytössä on Fresh Rose Blossom, ihana vaaleanpunainen kesäinen sävy. Everyday Mineralsilta saa muuten tilauksen yhteydessä tilata ilmaiseksi myös näytteitä näistä poskipunista ja meikkipohjista, mikä onkin kiva tapa testailla uusia värejä!

Kulmaväri.
Kulmiin oon tosi monta vuotta käyttänyt tuota Make Up Storen kulmaväripalettia, joista käytän ainoastaan tuota keskimmäistä väriä. Välillä testailen muita kulmameikkejä, mutta lopulta aina palaan tähän.

Huulikiilto.
Arkena tykkään käyttää huulikiiltoa, koska se vaan on superhelppo sutaista. Tähän mulla ei oikeastaan oo mitään lempparia, vaan huulikiilto valkkaantuu vähän fiiliksen mukaan. Eniten näitä kuitenkin löytyy Victoria’s Secretiltä (ihanan tuoksuisia!) ja Lumenelta.

Ja pisst… Koodilla: SYYSALE saa -15% alennuksen Everyday Mineralsin verkkokaupasta kaikista normaalihintaisista tuotteista ja lisäksi yli 50 euron tilauksiin saa matkakokoisen viimeistelypuuterin kaupanpäälle! Nuo tarjoukset on voimassa vielä tänään 18.9, joten vielä muutama tunti aikaa käyttää etuja!

everyday minerals

everyday minerals

Mukavaa sunnuntaita!

Vielä tänään muuten voimassa myös -30% alekoodi Ellokselle (alennuksen saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta), ja tällä kertaa koodi käy myös merkkituotteisiin (ei Odd Molly)! Koodi on 345425

Osa postauksen tuotteista saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.