TAKKILÖYTÖ ELLOKSELTA

ellos softshell

Vähän huvittaa, miten esikoisen odotusaikana käytin tuttuun tapaani korkokenkiä, enkä osannut kuvitellakaan, että tyylini muuttuisi lapsen myötä. No, nyt viisi vuotta myöhemmin tuntuu ihan hassulle ajatukselle, että vaatekaappini näyttäisi edelleen samalta. Hameita, korkokenkiä ja paljon pastellivärejä.

Tyylini on nykyään paljon rennompi. Korkokenkien tilalle on tullut tennarit, eikä hame tunnu kovinkaan käytännölliseltä vaatekappaleelta kahden pienen naperon perässä juostessa. En kuitenkaan usko, että muutos johtuu ainoastaan lapsista, vaan varmaan myös ikä on tuonut mukanaan mukavuudenhalua ja arvostusta ajattomampaan vaatekaappiin.

ellos takki

Mutta ihan niin mukavuudenhaluinen ja käytännöllinen en kuitenkaan ole, että ulkoilisin lasten kanssa tuulipuvussa, hah! Koska työskentelen kotona ja ulkoilen paljon lasten kanssa tässä kodin lähellä, olisi helppo lipsahtaa kokonaan sinne tuulipukumaailmaan.

Lasten kanssa ulkoillessa pukeudun yleensä farkkuihin, huppariin tai collegepaitaan, tennareihin ja ihan tavalliseen takkiin. En siis ole omistanut mitään varsinaista ulkoilutakkia, vaan käytän yleensä Vero Modan mustaa perustakkia.

Oon ollut muuten ihan tyytyväinen tähän ”ulkoiluasuuni”, mutta syksyn tuulisia ja kosteita päiviä varten olen kuitenkin kaipaillut vähän paremmin ulkoiluun sopivaa takkia, siis sellaista, joka pitäisi tuulen ja tihkusateen loitolla. Ilokseni bongasinkin Ellokselta justiin sellaisen takin, jota olin ajatellutkin! Musta pitkä softshelltakki muistuttaa aika paljon sitä mun Vero Modan takkia, eli ei näytä liikaa ulkoilutakilta, mutta siinä on kuitenkin ne tärkeät ominaisuudet ulkoiluun!

ellos takki

ellos takki

Nyt on vielä ollut onneksi ihania lämpöisiä syyspäiviä, ja ulkona on pärjännyt ihan collegella, joten vielä en ole ehtinyt takkia paljoa käyttää. Syksyn viileisiin päiviin takki on kuitenkin varmasti justiin hyvä, ja 3000 vesipilariarvo ja teipatut saumat takaavat, että tällä pärjään myös sadekelillä, enkä tarvitse erikseen mitään sadetakkia.
Mitoitus tässä takissa on mun mielestä aika reilua. Mulla on tästä pienin koko, eli 34 ja olisin ottanut vielä yhtä kokoa pienemmän, jos sellainen olisi ollut valikoimassa. Toisaalta pieni väljyys ei haittaa, sillä takkia voi käyttää myöhemmälle syksyyn, kun alle mahtuu kerroksia.

ellos softshelltakki

ellos takki

Ulkoiletteko te lasten kanssa tavallisissa- vai ulkoiluvaatteissa?

Takki saatu Ellokselta.
Postauksessa mainoslinkkejä.