FARKKUMEKKOHAAVEITA JA UUSI TUKKA

karkkipurkki blogi

Mulla on useinkin mielessä joitain must have -juttuja lasten vaatekaappiin, mutta oman vaatekaapin lempparit tulee yleensä vastaan vähän vahingossa. Paitsi nyt. Oon saanut jostain pienen pakkomielteen farkkumekkoon! En siis sellaiseen varsinaiseen mekkoon, vaan vähän kuin farkkupaitaan pitkällä helmalla. Siis sellaiseen, jota voi pitää leggareiden kanssa, ja joka on ihanaa pehmeää matskua, ei sellaista paksua housufarkkumatskua.

Tässä sitä oikeaa odotellessa kiskoin vaatekaapista päälle ikivanhan farkkupaidan, joka on justiin sellainen ihanan pehmeä. Syksyn parhaita juttuja on muuten kerrospukeutuminen ja muhkeat neuletakit! Tuo ihana Selectedin neuletakki näyttääkin olevan tällä hetkellä kivassa alessa, jos joku etsiskelee vastaavanlaista.

karkkipurkki blogi

perheblogi

perhelifestyle

Huomasittekos muuten jo uuden värin hiuksissa? Mulla on oikeastaan aina ollut vaaleat hiukset, mutta jostain syystä aloin haaveilemaan vähän tummemmasta ilmeestä. Oon kyllä ihan supertyytyväinen tähän uuteen tukkaan, väristä tuli justiin tosi hyvä! Tyvi värjättiin vähän tummemmalla, ja latvat sitten ei niin tummalla, niin muutos ei tunnu niin hurjalta, kun olen siihen vaaleaan tottunut. Innostuin samalla myös sellaisista rennoista lainekiharoista, ja latvaa rikottiinkin samalla vähän kiharakampausta silmällä pitäen, mutta saa nyt nähdä koska näitä saan aikaseksi kiharrella, hih!

perheblogi

blogi vaatteet

Farkkupaita Only // Neuletakki Selected Femme // Housut Pieces // Kengät Björn Borg

Ihanaa viikonloppua!

Osa vaatteista saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.