PANDAPAIDOISSA

metsola

Bongailin kesän alemyynneistä joitain vaatteita syksyä varten, ja nämä Metsolan hauskat pandapaidat on yhdet niistä. Mulla on jotenkin tullut Metsolasta ennen mieleen retro ja frotee, mutta merkiltä löytyykin näköjään paljon muutakin!

Pienemmälle otin paidan valkopohjaisena ja isommalle harmaana. Tällä kertaa puettiin paidat I dig denimin farkkujen kanssa (jotka on muuten ihan parhaat ja meidän lempparit!), mutta nämä paidat kyllä käy vaikka minkälaisten alaosien kanssa. Justiin kivat peruspaidat!

perheblogi

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

Mulle on jäänyt mieleen varmaan jostain parin vuoden takaa, kun yksi lukija kauhisteli lapsen asukuvissa näkyviä tikkareita. Kaikkea sitä jääkin mieleen, hih!

Aika usein nämä lasten asukuvat tulee napattua matkanvarrella, kun ollaan menossa jonnekin. Pysähdytään johonkin rauhalliseen paikkaan, annan lapsille tikkarit ja nappaan nopeasti muutaman kuvan. Viisi minuuttia, ja matka jatkuu sinne, minne oltiin alunperin menossakin. Niin myös nämä kuvat otettiin.

En koskaan pyydä lapsia varsinaisesti poseeraamaan, mutta pikkuisella namilla saan vauhtiveikot pysymään edes hetken paikallaan, jolloin kuvaaminen on vähän helpompaa.

Kivoimmat kuvat tuleekin yleensä joistain tilanteista, vaikka leikin lomasta, retkeltä tai leikkipuistosta, mutta näitä ”päivän asujakin” on mun mielestä hauska välillä kuvata, ja silloin ne tosiaan yleensä napataan nopskaa muutamassa minuutissa ja vaikka tikkareilla hämäten.

lastenvaateblogi

perheblogi

metsola paita

Paidat Metsola // Farkut I dig denim // Tennarit Vans

Mukavaa sunnuntaita!