ELLOS MORRIS LASTENHUONEESSA

ellos morris

Tilasin vähän aikaa sitten työhuoneeseeni tuon Elloksen pyörällisen Morris hyllyn. Työhuoneessa (toivottavasti) alkaa pieni myllerrys tässä syksyllä, kun haluaisin vaihtaa ainakin seinien väriä ja samalla vaihtaa työpöydän vähän toisenlaiseen. Tätä odotellessa Morris sai mennä väliaikaisesti lastenhuoneeseen, jonne kaipailtiin lisää tilaa isomman pojan jutuille. Tuo Morris sopikin tuonne lastenhuoneeseen vähän liiankin hyvin, hih, ja saa nyt nähdä raaskinko sitä sieltä enää omaan käyttööni ottaakaan.

Lastenhuoneen lisäksi tuo hylly kävisi kyllä melkein mihin vaan huoneeseen! Olohuoneessa se olisi kiva pienenenä sivupöytänä, johon voisi tehdä kivoja asetelmia ja keittiössä tuohon voisi tehdä vaikka hauskan kahvinkeittopisteen, jos ylähyllylle laittaisi kahvikoneen ja alemmas sitten astioita.

ellos morris

ellos morris

ellos morris

Morris hyllyä saa tämän valkoisen lisäksi myös mustana, kuparin- ja messinginvärisinä, sekä sinisenä.

Varsinkin se musta oli mun mielestä myös tosi kiva, ja mietin meille sitäkin, mutta päädyin nyt kuitenkin turvalliseen valkoiseen, kun meillä aika vaaleaa on muutenkin.

Tuli vielä mieleen, että tämä menisi varmasti juhlissa (ja miksei muutenkin) tarjoiluvaunustakin, koska hyllyssä on nuo pyörät alla! Tuohon olisi hauska kasata vaikka pieni herkkubuffet synttäreille tai kerätä leffaherkut juomineen illanviettoon.

ellos morris

ellos morris

Mihin te laittaisitte Morris hyllyn?

Hylly saatu, postauksessa mainoslinkkejä.