FARKKUMEKKO – CHECK!

farkkumekko

Viime viikolla kerroin haaveilevani farkkumekosta, siis sellaisesta pitkänmallisesta fakkupaidasta, jota voisi pitää leggareiden kanssa.

Mulla kävi vähän hassusti tämän mekon kanssa, sillä se löytyi ennen kuin ehdin sitä kunnolla edes etsiä! En ole H&M:ltä löytänyt itselleni varmaan moneen vuoteen mitään, ja siksi poikkeankin yleensä vaan siellä lasten- ja sisustusosastoilla. Sisustusosastolta lastenpuolelle siirtyessä osuu matkan varrelle kuitenkin pari vaaterekkiä naistenvaatteita, ja ensimmäisessä roikkui tuo mekko. Siis juuri sellainen, mitä olin ajatellutkin!

farkkumekko

Puin nyt tuon mekon Papun popcorn-leggareiden ja Crocsilta saatujen LodgePoint nilkkureiden kanssa. Papun popcorn-mekko oli mun kesän lempparimekko, mutta näitä leggareita mietin, että näyttääkö nämä vähän liikaa lastenvaatteelta, hih! Tai no, nämä mun leggarit kyllä on lastenvaate, mutta näitä samoja on siis ihan naisillekin (tässä lastenkoossa mulla jää vaan sopivasti ruttua nilkkaan, ja nämä on aika paljon halvemmatkin, mitä aikuisten koot!).

Tykkään kyllä silti tästä kombosta, ja varmaan puen näitä jatkossakin näin, mutta farkkumekkoa varmasti tulee pidettyä monen muunkin alaosan kanssa.

Farkkumekon ostopaikasta toivottiin vinkkejä, ja koska bongailin näitä nyt tämän mekon ostamisen jälkeen muualtakin, ajattelin keräillä mekkoja kollaasiin, mutta ajanpuutteen vuoksi laitan nyt tähän vaan pienen linkkilistan, ja voitte halutessanne käydä kurkkaamassa vaihtoehtoja linkkien takaa.

Vastaavia farkkumekkoja:

Denim & Supply Ralph Lauren (ihana! Vähän kuin tuon mun mekon panosta -versio)
Levi’s
Edc by Esprit (alessa!)
Carhartt (alessa!)

Samisteluun pikkutytöille:

Kardashian Kids

farkkumekko

farkkumekko

Mitäs tykkäsitte syksyisestä mekkoasusta?

Sis. mainoslinkkejä.