UUTTA OLOHUONEESSA

ellos valosarja

Meillä roikkui aika pitkään tuossa olohuoneen verhotangossa Happy Lights pallovalot, mutta taisin vähän kyllästyä niihin jossain vaiheessa ja otin ne kokonaan pois. Nyt syksyn tullen (ja joulun lähestyessä, iik!) ajattelin, että jokin valosarja voisi olla siinä taas kiva ja löysinkin Ellokselta justiin sopivan!

Meillä ei ole tällä hetkellä ollenkaan kattolamppua olohuoneessa, joten valosarja on oikeasti ihan käytännöllinenkin, kun tuo mukavasti lisävaloa olkkariin. Hetken aikaahan tuossa roikkui ihan vaan yksi lamppu johdon päässä, mutta sille on käyttöä toisessa huoneessa, joten ihan turhaksi ei jäänyt sekään.

Nyt kun vaihdettiin olohuoneessa vähän järjestystä, ja siirrettiin sohva pois ikkunan edestä, saatiin ekaa kertaa olohuoneeseen pitkät sivuverhot! Valkoiset yksinkertaiset verhot ovat 100% pellavaa ja ihanan ilmavat ja läpikuultavat, mutta kuitenkin kivan jämäkät. Tykkään kyllä kovasti, että verhot ovat oikeastaan aika huomaamattomat, mutta kuitenkin ihanan rennot.

Mulla on kyllä (omasta mielestäni, haha!) niin kivoja suunnitelmia tänne olohuoneeseen, etten malttaisi odottaa, että saadaan kaikki toteutettua. Mitään remonttia tai semmoista ei ole tulossa, mutta huonekaluja ja muita juttuja vaihtamalla olohuoneen ilme kyllä muuttuu paljon, ja aika eri näköistä täällä on jo nyt entiseen verrattuna. Olohuone on mun mielestä nyt keskeneräisenäkin kodikkaampi, kuin koskaan ennen ja se on kyllä aika ihanaa!

ellos valosarja

ellos verhot

ellos koristevalot

Mukavaa keskiviikkoa!

Elloksen tuotteet saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.