VINKKI LOSKAKELIN SADEHAALARIIN

ellos sadehaalari

Pääsin muutama viikko sitten tutustumaan Elloksen lastenvaateuutuuksiin, ja yksi oma lempparini oli tämä fleecevuorellinen sadehaalari. Olin fleecevuorellisia sadehaalareita jo katsellut Ellokselta aikaisemminkin, mutta livenä haalari osottautuikin ihan toisenlaiseksi, mitä olin kuvitellut. Haalari ei olekaan vain fleecevuorellinen, vaan se on myös kevyesti topattu, eli justiin täydellinen näille koleisiin ja sateisiin loppusyksyn päiviin!

Me ollaan puettu haalarin alle ihan tavalliset sisävaatteet, ilman mitään välikerroksia, ja lapsi on pysynyt lämpöisenä näin. Sadehaalari on varmasti tosi kätevä myös kylmemmillä loskakeleillä, kun vaan alle pukee vähän lisäkerroksia, vaikka villahaalarin tuonne alle tai sitten merinovillakerraston sisävaatteiden alle.

Isommalla pojalla on ollut sadepäivinä käytössä ihan tavalliset kuravaatteet ulkovaatteiden päällä, mutta tuo haalari on osoittautunut sen verran käteväksi, että tilasin isoveljellekin samanlaisen. Aika monesti talvellakin on niitä loskapäiviä kunnon pakkaskelien sijaan, joten uskon, että haalarille kyllä löytyy paljon käyttöä.

ellos sadehaalari

lastenvaateblogi

perheblogi

blogi lastenvaatteet

Mukavaa sunnuntaita!

Sadehaalari saatu
Postauksessa mainoslinkkejä