FARKKUVINKKI LAPSILLE

ellos lastenvaatteet

Meillä on lapsilla ”arkihousuina” yleensä joitain pehmoista ja joustavaa, siis sellaista, joilla on mukava touhuta, istua lattialla ja leikkiä. Pienemmällä on leggareita ja collegehousuja ja isommalla sitten trikoo- ja collegehousuja. Farkkujakin kaapista löytyy, mutta niitä pidetään yleensä sitten vähän toisenlaisissa menoissa, vaikka kaupungilla tai kylässä.

Pääsin muutama viikko sitten hypistelemään Elloksen lastenvaateuutuuksia, ja ihastuin näihin kuvissa näkyviin housuihin. Housut näyttää ihan farkuilta, mutta ovat oikeasti collegehousut! Aika kiva vaihtoehto perinteisille farkuille, ja näitä housuja voi hyvin pitää vaikka päiväkodissa, tai muualla, missä housujen täytyy olla supermukavat päällä. Pöksyjen päälle voi hyvin kiskaista ulkohousut, eikä nämä ”farkut” ole ollenkaan tönköt ulkohousujen alla.

Näiden kuvassa näkyvien housujen lisäksi farkkujoggerseita löytyy muissakin farkun väreissä ja esimerkiksi ilman noita koristetikkauksia. Koko valikoima löytyy täältä.

lastenvaatteet blogi

perheblogi

Tilasin loska- ja pakkaskeleille molemmille pojille Sorelit, ja varsinkin Veikko on kengistä ihan innoissaan, koska iskällä on samanlaiset, hih!

Tilasin nuo Sorelit sillä varauksella, että jos ovat kovin painavat, niin vaihdan sitten johonkin muuhun. Jykevästä ulkonäöstään huolimatta eivät mitenkään erityisen painavat olleetkaan, ja käyttäjä itsekin oli tyytyväinen kenkiinsä. Kenkien sisällä on irroitettava huopatossu, joten uskoisin, että näillä kengillä tarkenee kovemmillakin pakkasilla!

lastenvaateblogi

Meille päin onkin luvattu ensi viikolle pikkupakkasia, ja jännityksellä odotellaan, saadaanko ensilumi maahan! Mun mielestä tämmöiset kuivat ja kirpakat syyspäivät on ihania, mutta varsinkin Veikko odottaa kovasti jo lumileikkeihin pääsyä.

Mukavaa keskiviikkoa!

Housut ja kengät saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.