VIIME VIIKOLLA HYMYILYTTI… JA YKSI IHANA ASU

Blaa collegemekko

Ensilumi! Veikko olikin jo kovasti odotellut lunta, ja myös meidän pikkuiset terrierit oli aika innoissaan maahan sadelleesta lumesta. Ja joo, ilahduin kyllä itsekin tästä lumen tuomasta valoisuudesta.

Perjantai-iltana tehty koko perheen leffareissu. Tuntuu jotenkin ihmeelliseltä, että meidän lapset on jo niin isoja, että voidaan tehdä tämmöisiä asioita koko perheen kesken.

Auringonpaiste. Siis mitä ihmettä, marraskuu, ja tosi monena päivänä on paistanut aurinko. Ihan parasta!

Pidennetty viikonloppu. No tämä kyllä hymyilyttää edelleen. Ajellaan parhaillaan kotiin viikonlopun vietosta ja tuntuu ihan kuin oltaisiin oltu pienellä lomalla, kun palataan kotiin vasta maanantaina.

Ihana pieni kummipoika, kenen tärkeää ensimmäistä juhlaa saatiin olla eilen viettämässä. Nyt on vauvantuoksua nuuhkittu jemmaan muutamaksi viikoksi, toivottavasti nähdään ihana pieni nyytti taas pian!

perheblogi

perheblogi

Näissä asukuvissa on yhdet mun lempparivaatteista. Voiko mukavampaa vaateparia olla, kuin leggarit ja collegemekko, ja silti asu näyttää tosi kivalle, ja näillä rennoilla vaatteilla kelpaa lähteä ihan siistimpäänkin menoon.

Mekko on Blaan uutuuksia, aivan ihanan mallinen tummanharmaa collegemekko. Luomupuuvillainen mekko on tosi kivan tuntuista, ja laadukkaan oloista matskua. Ja hei, mekossa on taskut! Monesti leggariasuissa ei ole taskuja, eikä oikein paikkaa vaikka kännykälle tai nenäliinalle, joten plussaa taskuista.
Tykkään tosi paljon tämmöisistä monikäyttöisistä vaatteista, tämänkin mekon voi asusteita vaihtamalla pukea moneen eri tilanteeseen.

Kannattaa käydä kurkkaamassa Blaan naistenvaatteet, sieltä löytyy tosi kivoja juttuja! Mekkoja oli useampaakin eri kuosia ja lisäksi valikoimassa on nyt myös ihania leggareita.

Blaan vaatteita on näkynyt täällä blogissa aikaisemminkin, mutta jos jollekin ei ole vielä tuttu merkki, niin kyseessä on tosiaan kotimainen (lastenvaate)merkki, jolta löytyy myös kivoja ja laadukkaita vaatteita aikuisille. Ja siitä huolimatta, että kysessä on kotimainen vaatemerkki, jonka vaatteet valmistetaan vastuullisessa tehtaassa Euroopassa, on vaatteiden hinta varsin kohtuullinen!

blaa mekko

blaa collegemekko

Laitan vielä tähän loppuun yhden aikaisemmin otetun kuvan tuosta mekosta, jossa se näkyy vähän paremmin, kun en roikota takkia käsivarrella. Mitäs pidätte mekosta?

blaa naistenvaatteet

Aurinkoista uutta viikkoa!

Mekko saatu bloginäkyvyyteen.