VIERASHUONEEN UUSI VALAISIN

ellos lamppu

Meillä on ollut mun työ- ja vierashuone muutosten alla tässä viime aikoina. Tuo vuodesohva ostettiin jo aikoja sitten, mutta hiljattain vaihdoin työpöydän, seinälle on laitettu uutta hyllyä ja sen sellaista. Pitkään huoneessa oli ainoana valaisimena tuo (alimmassa kuvassa näkyvä) Kartellin kattovalaisin, ja olenkin etsiskellyt sinne jotain kivaa luku- ja tunnelmavaloa, sellaista, mikä olisi tuon vuodesohvan lähellä.

Tuommoisia hauskoja nivelvalaisimia olen ihaillut sisustuskuvissa ja nyt kun huomasin, että Elloksella oli sellainen kivaan hintaan mustana ja valkoisena, tilasin sen tuonne huoneeseen. Kun sitten hain paketin postista ja näin valaisimen livenä, en meinannutkaan osata päättää mihin huoneeseen se tulee, se kun olisi sopinut tuon vierashuoneen lisäksi myös olohuoneeseen nojatuolin viereen, tai makuuhuoneeseen sängynpäätyyn!

Valaisin päätyi kuitenkin tuonne, mihin olin sen alunperin ajatellutkin, ja se näkyykin kivasti myös olohuoneeseen ja eteiseen, kun nuo työhuoneen pariovet ovat auki tai raollaan. Jännitin muuten vähän, että onko tuo valaisin kuinka kiiltävä, kun tuotekuvasta en oikein sitä nähnyt, ja yllätyin iloisesti mattapintaisesta valaisimesta!

ellos lamppu

ellos lamppu

ellos lamppu

Mukavaa sunnuntaita!

Valaisin saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.