ASKARTELUVINKKI LAPSILLE: JOULUISET TISKIRÄTIT

jouluaskartelut

Meidän koko perheen aineettomasta joulukalenterista on putkahdellut useampanakin päivänä askarteluhommia pojille ja varsinkin Veikko on viime päivinä ahkerasti puuhastellut salaisuusjuttujen parissa ja askarrellut itse joululahjoja. Niin, en nyt tietenkään voi näyttää, että minkälaisia lahjoja tuolla pikkutontun pajalla on syntynyt, ettei yllätykset mene ihan pilalle, mutta yhdestä kivasta ja helposta askarteluideasta ajattelin kuitenkin vinkata!

Yksi kiva askartelu lapsille on tiskirättien koristelu. Tähän tarvitaan:

  • Yksivärisiä tiskirättejä. Me ollaan ostettu näitä askartelukaupasta, mutta Ikeasta löytyy myös!
  • Leimasin. Tämän voi tehdä vaikka puolikkaasta perunasta. Tosin omat taitoni eivät ihan riittäneet kaivertamaan tuohon perunan puolikkaaseen Pikachua, kuten viisivuotias toivoi, mutta onneksi tuo helpommin kaiverrettava (ja vähän jouluisempi) kuusi kävi myös, hih.
  • Kangasväriä.
  • Sivellin, jolla tuota kangasväriä tupsutellaan leimasimeen.

jouluaskartelut

jouluaskartelut

Enää kolme yötä jouluun!

Ps. Elloksella alkoi jo alet, ja kun nopskaan kurkkasin, niin esimerkiksi vuorellisia kurahaalareita (jotka on ihan parhaat justiin näille plussakeleille!) oli -50% alessa ja vuorellisia sadetakkia -70% alessa!

Sis. mainoslinkin