HEI HEI 2016!

perheblogi

Ensin ajattelin, että tämä oli vähän sellainen tavallisen arkinen vuosi. Ihan kiva joo, mutta ei mitään ihmeempää. Mutta voi vitsit miten kivoja juttuja tähänkin vuoteen on mahtunut! Tänä vuonna reissut suuntautui kotimaahan ja muihin Pohjoismaihin. Vietettiin keväällä viikonloppu vaarin kanssa Kolmårdenissa ja loppukesällä Legoland kutsui meidät vierailulle.
Perustin uuden verkkokaupan ja blogini muutti tänne Bellablogeihin. Kuopus aloitti kaksi vuotta täytettyään kerhossa ja mä jatkoin kotona työskentelyä. Aloitin viljattoman ja sokerittoman elämän (josta sittemmin on muokkaantunut gluteeniton ja vähäsokerinen) ja tuo uusi ruokavalio on ollut ihan huippu juttu!

Ensi vuonna ajattelin ainakin syödä terveellisesti, liikkua enemmän (voi, miksi tämä aina jää!), käydä Lapissa, Ruotsissa, Tanskassa ja jossain muualla, opetella valokuvaamista, tilata superihania juttuja Tuutilullaan, lukea kasoittain lastenkirjoja, käydä teatterissa ja elokuvissa, hymyillä, halailla, pussailla, nauraa ja muistaa huolehtia omasta jaksamisestani. Niin, aika kiva vuosi taitaa olla taas tiedossa!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

karkkipurkki blogi

karkkipurkki blogi

karkkipurkki blogi

karkkipurkki blogi

karkkipurkki blogi

perheblogi

karkkipurkki blogi

karkkipurkki blogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Ps. Tämän postauksen kuvat oli vuoden 2016 varrelta, niinkuin ehkä arvasittekin. Toivottavasti ensi vuodesta tulee vähintäänkin yhtä ihana! Mukavaa uutta vuotta!

Nähdään taas ensi vuonna!