JOULULOMALAISTEN KUVATERVEISET

perheblogi

Tämmöistä meille kuuluu. Rentoa joululomailua ja vähän töitä siinä samalla. Palailtiin eilen kotiin joulun vietosta, ja lapsilla on riittänyt puuhaa omassa huoneessaan joulupaketeista paljastuneiden uusien lelujen kanssa.

Joulu oli ihana ja onnistunut, niin kuin aina. Vietettiin jouluaattoa mummin luona ihanan isolla parinkymmenen hengen porukalla, syötiin jouluherkkuja pitkän pöydän ääreen kokoontuneina ja jännitettiin yhdessä joulupukin saapumista (toiset malttamattomampina, kuin toiset, hih). Illalla joulupukin lähdettyä rapisteltiin lahjapaketit auki ja valvottiin lasten kanssa yömyöhään uusilla leluilla leikkien. Onneksi tällä kertaa valvominen kannatti, saatiin nimittäin aamulla nukkua ennätysmyöhään, haha!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Vaikka mies joutuikin jo palaamaan työn touhuun, koitetaan me ottaa lasten kanssa vähän rennommin nämä välipäivät. Jos maltetaan, niin annetaan vielä joulukuusen ja koristeiden olla paikoillaan muutaman päivän ajan, ja keräillään ne pois sitten uuden vuoden jälkeen. Enkä muuten malttaisi odottaa yhtä joululahjaani, joka saapuu vasta parin viikon päästä. Sieltä on nimittäin tulossa olohuoneeseen yksi iiihana lamppu, iiik!

Ai niin, nämä postauksen kaikki kuvat on tältä päivältä, sillä kamera sai huilata koko joulun kotelossaan!

Loppuun vielä muutama kurkkaamisen arvoinen alevinkki:

House of Brandonilla on käynnissä välipäivä ale, jossa koodilla: HBSLS saa kaikista valmiiksi alennetuista tuotteista vielä -20% lisäalen!

Babyshopissa on aletuotteita jopa -70% alessa. Vähän maltillisemmilla aleprossilla löytyy mm. Mini Rodinia.

Elloksella on käynnissä tosi hyvä alet, paljon tuotteita on -50% alessa, osa jopa -70%.

Crocsilla myös on huikeat alet meneillään, kenkiä löytyy jopa -70% alella.

Myös Booztilla on hyvät alet meneillään, kurkkaa lasten, sekä naisten osastot!

Vieläkö teillä ollaan joulutunnelmissa?

Sis. mainoslinkkejä.