KEVÄTTÄ KOTIIN

Vuoden viimeisenä päivänä kerättiin lasten kanssa joulukuusesta koristeet laatikkoon odottelemaan seuraavaa joulua, ja samalla kasasin kaikki muutkin jouluhommelit pois. Joulufiilistelyn jälkeen on ihana alkaa laittamaan jo vähän kevättä kotiin ja jatkaa meidän olohuoneen laittoa, jossa on viime kuukausien aikana vaihtunut niin järjestys, kuin monet huonekalutkin.

Tänään siivotessa käänsin olohuoneen maton vaaleamman (ja puhtaamman, hah) puolen esille ja tilasin pari keväisen väristä koristetyynyä sohvalle. Uusi valaisin saapuu toivottavasti ihan pian ja seuraavaksi täytyisi päättää, että minkälainen pöytä olkkariin hankitaan, vanhat kun on myyty jo syksyllä pois!

Kun tuota järjestystä ja huonekaluja on olohuoneessa vaihdeltu, on siellä oleva matto käynyt vähän pieneksi, ja olenkin koittanut katsella vähän isompaa mattoa nyt alennusmyynneistä. Yllättäen se sopiva matto löytyi niistä normaalihintaisista matoista, mutta ilokseni Ellokselle tuli justiin -20% alekoodi (355401), joka kävi normaalihintaisiin tuotteisiin!

Tilasin tuon kollaasissakin näkyvän Elloksen Ekeby-maton isoimmassa koossa ja harmaana. Toivottavasti se on livenä yhtä ihana, kuin kuvissa, ainakin kaikkiin muihin Elloksen mattoihin olen ollut tosi tyytyväinen!

ellos matot

Uni // Charleston // Ekeby // Tanger

Finnish Design Shopissa alkoi nyt ale, ja keräsinkin tuohon alle muutamia omia lemppareitani. Kaikki nuo kollaasin tuotteet löytyvät ALE-osastolta. Mun oli pakko tilata tuo supersöpö Hayn kynä työpöydälle, ja nyt onkin hyvä syy järkkäillä työpöydän paperit järjestykseen, hih!

Finnish design shop ale

Niin ja vielä siitä Elloksen koodista!

Koodilla: 355401 saa -20% alen normaalihintaisista tuotteista ja tällä kertaa koodi käy myös merkkituotteisiin (ei Odd Molly, UGG, Vagabond) ja huonekaluihin! Alennus tulee näkyviin, kun ostoskorista siirtyy kassalle. Koodi on voimassa 8.1.2017 asti. Ja kannattaa toki kurkata samalla ALE-osastolle, sieltä löytyy tuotteita jopa -70% alella!

ellos matot

Mukavaa viikkoa!

Sis. mainoslinkkejä