EKA VIIKKO JA LASTENVAATEALEVINKKI!

perheblogi

Meidän vuoden ekaan viikkoon on mahtunut hiihtokelejä, paukkupakkasia, sisäleikkejä, loistavia (omasta mielestä, hah!) ideoita, leffoja, vähän herkkujakin ja paljon hitaita aamuja.

Vaikka vuoden ensimmäinen arkipäivä alkoikin perinteisellä kohelluksella (rikoin autoa ajamalla lämmitysjohto autossa roikkuen ja muuta mulle tavallista), toivon silti, että tästä vuodesta tulee vähän edellistä seesteisempi. Tykkään kyllä sellaisesta sopivasta säpinästä, ja kyllästyn helposti tasapaksuun arkeen, mutta sitä viime vuoden hässäkkää en kyllä jää kaipaamaan. Tänä vuonna en aio tehdä töitä öisin (ainakaan kovin usein, hah), enkä muutenkaan sataa asiaa yhtäaikaa. Sen sijaan, että istuisin illat työhuoneessa, aion koukuttua johonkin kivaan sarjaan Netflixissä, joten ehdottakaa ihmeessä jos teillä on jotain mukavan kevyitä Neflix-lemppareita!

Ps. Alet kiihtyy ja nyt Babyshopissa saa alennetuista hinnoista -15% lisäalen koodilla: SALE15
Tuo koodi ei käy Mini Rodiniin, mutta kannattaa silti tuokin merkki kurkata, sillä esim. ihanan hiirirepun saa nyt -60% alella! Muihin aletuotteisiin tuo koodi tosiaan käy, ja esim. Molon toppaa löytyy kivalla alella, ja myös edelliskauden välikausivaatteita oli alessa, jos vaikka tulevalle keväälle on sellaisia hakusessa. Babyshopin aleosaston löydät täältä. (koodi voimassa 7.1 asti)

Myös Reimalla on kiva alet käynnissä, käy kurkkaamassa alevalikoima täältä!

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Kivaa talvipäivää!

Sis. mainoslinkkejä