MITÄ PUKEA LEGGAREIDEN KANSSA?

junkyard

Me kipaistiin tänään aamupäivän ulkoilujen jälkeen sushilounaalle ja käytiin nappaamassa samalla tämän vuoden ekat asukuvat! Jos mietitte mitä pukea leggareiden kanssa, niin tässäpä samalla pari vinkkiä!

Nyt talvella on ihana uppotua suuriin ja pehmoisiin villatakkeihin, ja leggareiden kanssa niitä voi pitää, kun alle pukee pitkän paidan. Junkyardilta löytyi tuo valkoinen ihanan pitkä paita*, ja mun mielestä tämmöinen rento leggariasu muuttuu vähän skarpimmaksi, kun trikoomekon vaihtaa tuommoiseen pitkään kauluspaitaan. Tuo paita onkin nyt superedullisesti -60% alessa, kantsii käydä kurkkaamassa, sillä kokoja näytti ainakin vielä olevan hyvin jäljellä!

junkyard

junkyard

junkyard

Nappasin mukaan myös tuon ihanan rennon pitkän collegen*, että sain kuvattua senkin samalla. Tuolla alla on sama valkoinen paita, mutta tuo college on kyllä tosi kiva ihan sellaisenaankin, leggareiden kanssa. Ihanan rentoa ja mukavaa, hih!

junkyard

junkyard

Junkyardilta onkin nyt kivat alet käynnissä! Jos tuo kauppa ei ole vielä tuttu, niin valikoimasta löytyy heidän omia merkkejään, sekä liuta suosittuja brändejä, kuten Adidas, Vans, Nike, Converse jne. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Ai niin, ja koodilla EXTRA10 saa alehinnoista vielä 10% lisäalen!

Mukavaa sunnuntaita!

*Saatu Junkyardilta
Sis. mainoslinkkejä