14 KUVAA OLKKARISTA JA SE VALAISIN!

sisustusblogi

Me myytiin meidän olohuoneen kattovalaisin jo joskus viime syksynä, ja koko pimeä talvi ollaankin sitten tihrustettu yhden jalkalampun hämyisässä valossa. Oikeasti tuo tunnelmallinen iltavalaistus on kyllä ihan hyvin riittänyt, onhan valoa tullut olkkariin myös muista huoneista, eikä olla ollenkaan kiirehditty uuden lampun kanssa.

Vanha kattovalaisin oli mun mielestä tosi kaunis edelleen, mutta ihan toisenlaiseen sisustukseen sopiva. Aikaisempi valaisin oli hankittu, kun englantilainen maalaisromantiikka ruusuineen kuvasti mun sisustusmakua, ja tähän simppelimpään tyyliin kaipasin jotain muuta. Mutta apua, miten vaikeaa uuden valaisiminen löytäminen oli! Mikään ei oikein iskenyt, eikä tuntunut edes sellaiselta semikivalta. Kunnes törmäsin tähän…

ay illuminate

sisustublogi

sisustusblogi

sisustusblogi

perheblogi

sisustusblogi

pouff

ay illuminate

sisustusblogi

sisustusblogi

Valaisin johon rakastuin oli Ay Illuminate Z1, aivan täydellinen meille ja justiin sopivan rento ja boheemi pehmentämään olohuoneen ilmettä. Ainut huono puoli tuossa vaan oli sen koko, sillä metrin mittainen valaisin oli ihan liian iso meidän pikkuruiseen olkkariin. Onneksi nopea googlaus kertoi, että samaista valaisinta löytyy myös pienempänä, justiin meille sopivan kokoisena, ja niin meille tuli Ay Illuminate Z5. Käsintehdyn valaisimen runko on bambua ja valkoinen kangas puuvillaa, ja se on livenä justiin niin ihana, mitä odotinkin!

Jos muuten pitkään vitkuteltiin tuon lamppuasian kanssa, niin kauan ollaan oltu myös ilman sohvapöytää. Me luultiin, että halutaan sellainen metallirunkoinen neliskanttinen pöytä puukannella, ja vähän laiskasti etsittiin sille rungolle tekijääkin. Joku siinä kuitenkin vähän tökki, ja tuumasin yhtenä päivänä miehelle, että taidan olla jo vähän kyllästynyt siihen pöytään, jota ei ole vielä edes olemassa!
Tarkoitus olisi kuitenkin löytää pöytä, joka miellyttää useamman vuoden, joten unohdettiin tuo pöytäajatus ja alettiin miettimään muita vaihtoehtoja. Ihana malli onkin nyt löytynyt, ja seuraavaksi pitäisi päättää kahdesta loistavasta värivaihtoehdosta, tuleeko meille valkoinen vai tammenvärinen sohvapöytä. Hmmm, katsotaan mihin päädytään!

sisustusblogi

ay illuminate

sisustusblogi

Mitäs tykkäätte tuosta valaisimesta?