ALEVINKKI SUNNUNTAILLE

perheblogi

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu?
Me ollaan taas vaihteeksi käännetty olkkarissa vähän kalusteita ympäri, ripustettu uusi valaisin kattoon (se on ihana ja siitä lisää myöhemmin!) ja katseltu netistä pöytävaihtoehtoja olohuoneeseen. Sisustushommien lisäksi ollaan ehditty pyörähtää leffassa, museossa ja laskettu pulkkamäkeä lumien sulaessa ihan kohisten. Niin, nämä kuvat onkin jo muutaman päivän takaa, kun tuota lunta oli vielä ihan kunnolla. Ensi viikolla taitaa olla taas kurahaalarikelit, höh.

Nyt me lähdetään vielä piipahtamaan Ikean kehysosastolla, että saadaan muutama valokuva seinälle, mutta tulin sitä ennen nopskaa vinkkaamaan House of Brandonin lisäalekoodista, joka on vielä tänään voimassa! (Koodi löytyy postauksen lopusta)

perheblogi

perheblogi

perheblogi

Samalla, kun tilasin itselleni House of Brandonilta mm. sen ihanan keltaisen kevyttoppatakin, tilasin miehelle tuommoisen Makian kassin ja Jack & Jones Vintagen nahkahanskat. Mies oli katsellut tuommoista pienempää putkikassia ja kokonsa puolesta kassi onkin tosi monikäyttöinen ja käy myös vaikka luistelukamppeiden kuskaamiseen.

Meillä on muuten talvisilla retkillä usein jotain pientä evästä matkassa, kuumaa kaakaota termarissa tai jotain pientä naposteltavaa lapsille, joten kannettavaa on mukana aina muutakin, kuin pelkät luistimet ja villasukat, hih.

makia laukku

makia kassi

Vielä tänään voi House of Brandonilta tehdä superedullisia alelöytöjä! Koodilla JNSLS saa -20% lisäalen jo valmiiksi alennetuista hinnoista, joten kannattaa käydä kurkkaamassa mitä tuolta aleosastolta vielä löytyy.

Mukavaa sunnuntaita!

Kassi ja hanskat saatu.
Sisältää mainoslinkkejä.